Mese

Numărul de filtre active

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Mese

O masă este una dintre piesele de bază ale mobilierului, fără de care nu ne putem imagina viața noastră de zi cu zi. Este indispensabilă chiar și în cele mai minimaliste interioare. Mesele creează un spațiu pentru a lua masa împreună, dar și pentru muncă, studiu, divertisment și dezvoltarea intereselor. De obicei, avem mai multe piese de mobilier de acest tip acasă: în bucătărie, în camera de zi sau în birou. Trebuie să alegem un blat de masă în funcție de caracterul încăperii, astfel încât să își poată îndeplini funcția practică în cel mai bun mod posibil. Cu toate acestea, rolul unei mese nu se limitează la a fi un obiect utilitar! Nu numai că adună oamenii în jurul său, devenind martor la multe evenimente și conversații frumoase, dar este și punctul central al camerei. De aceea, merită să acordați o mare importanță alegerii acestei piese de mobilier, astfel încât să devină un adevărat ornament al interiorului dvs.!

Să ne ridicăm la înălțimea evenimentului

Atunci când alegem o masă, trebuie să ne punem câteva întrebări. În primul rând, unde va fi amplasat și ce funcție va îndeplini? În al doilea rând, care este natura interiorului? Și în al treilea rând, care este dimensiunea camerei și cât de mare ne putem permite masa? Odată ce v-ați gândit la aceste întrebări de bază, puteți începe să faceți alegerea. Atunci când căutați mobilier pentru camera de zi, puteți alege între o măsuță de cafea și o bancă. Acestea diferă în ceea ce privește lungimea vârfurilor lor și acesta este în principal ceea ce veți căuta. Așadar, dacă sunteți în căutarea a ceva mic și la îndemână, este mai bine să optați pentru o măsuță de cafea mică. Dar dacă aveți mai mult spațiu – sau mai multe nevoi – alegeți o bancă. În bucătărie și în sufragerie, mesele din lemn masiv sunt ideale. Acestea vă vor oferi un blat de lucru suficient de mare pentru a vă servi cu ușurință mesele. Dacă sunteți în căutarea unui obiect care să vă ajute să aveți mereu la îndemână lucrurile esențiale în dormitor, optați pentru noptiere. Poți pune acolo o lampă, ochelarii sau telefonul – vei găsi totul dintr-o dată!

Un loc pentru întâlniri de neuitat

Camera în care se află masa este, de obicei, locul în care bate inima casei. Plăcerea de a mânca la o masă comună vă va încuraja cu siguranță să vă adunați și mai des în bucătărie, pentru a găti în familie. În plus, va fi cu siguranță un participant la serile lungi petrecute vorbind sau jucând jocuri de societate. Indiferent de locație, aceasta va atrage gospodăria și îi va încuraja să petreacă timp împreună.
Atunci când faceți alegerea finală a mesei, nu uitați să nu vă lăsați ghidat doar de designul piesei de mobilier. Un alt aspect la fel de important este numărul de persoane care vor sta la el. Dacă invitați des oaspeți sau aveți o familie numeroasă, cel mai bine este să optați pentru o masă de sufragerie sau de living mare, din lemn, care să poată găzdui toată familia. Puteți ajusta cu ușurință dimensiunea mesei pentru a se potrivi nevoilor dvs., deoarece avem blaturi și baze de masă într-o gamă largă de dimensiuni.