Decorațiuni perete

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 51 de rezultate

Decoratiuni perete

Oglinzi, tablouri, rafturi de cărți, ceasuri decorative … Există mai multe moduri de a condimenta zidurile goale și rupe culoarea lor solidă. Vopseaua simplă nu este suficientă pentru a satisface nevoia de exprimare și personalizare a spațiului. În zilele noastre, acest rol este jucat din ce în ce mai des de decorațiuni de perete din metal. Este o solutie trendy si pentru fiecare. Nu numai că ne ajuta la amenajareaspatiului să fie mai originală, dar acestea sunt drept urmare sunt soluții foarte practice. Sunt mult mai ușor de curățat decât oglinzile, nu colectează praful ca rafturile și sunt mult mai durabile decât picturile. Mai mult, se întâmplă adesea ca finisajul peretelui să nu fie perfect neted. Pentru a distrage atenția de la orice denivelare și imperfecțiuni ale pereților, puteți alege decorațiuni metalice interesante. Dacă le alegeți, vă puteți simți ca un decorator de interior profesionist! Acestea spre deosebire de tablouri care doar au un aspect vizual frumos, oferă și un aspect premium și modern casei tale transmițând mesajul celui care calcă pragul tău cât de atent ești în decorarea casei și câtă pasiunea ai pentru detalii și decorațiuni calitative. Răsfață-ți casa cu decorațiuni de calitate.

Decorațiuni pentru fiecare camera

Decorațiuni de perete pot fi prezentate în fiecare cameră a apartamentului, deoarece sunt echipamentele excelente pentru orice cameră – se potrivesc atât în ​​dormitor, cât și în living, bucătărie și chiar baie! Silueta lupului va fi grozavă în dormitorul unui adolescent energic. Va arăta grozav pe un fundal de cărămidă roșie sau placare imitând acest material. Inima din metal va adăuga farmec unui interior decorat de o adolescenta foarte romantică și visătoare. Harta lumii pe perete va arăta frumos în sufragerie. Puteți alege o suprafață uniformă sau o formă decorată cu un ornament și poate scoate din banalitate un perete al încăperii – fiecare dintre ele arată extraordinar! Acest decor se va armoniza excelent cu un perete de beton sau tapet. Soarele auriu, atârnat în hol, va adăuga un pic de caracter oriental apartamentului tău. Un model abstract, atârnat pe un perete acoperit cu tencuială decorativă, va sublinia perfect interiorul modern al unui interior de tip industrial. Un lucru este sigur – indiferent în ce cameră va fi prezentat ornamentul metalic, cu siguranță va atrage atenția! 

Design pe perete

Decorațiuni metalice devin din ce în ce mai populare, în principal datorită formei lor interesante și multitudinii posibilităților de amenajare, care se definește printr-un decor aerisit și luminos, realizat din forme simple, geometrice, curate și linii drepte Cele mai căutate produse sunt formele geometrice inspirate din siluetele animalelor. Este un adevărat hit în designul interior, în special în cele decorate în stil scandinav sau în mansardă. Un model interesant, care combină un design original cu o funcție practică, este un decor de perete pentru plantele cățărătoare. Nu numai că vă va decora apartamentul cu forma sa interesantă, dar va armoniza frumos cu verdeața. Puteți fi sigur că produsul pe care îl alegeți va fi realizat cu cea mai mare atenție la fiecare detaliu.
Vrei să pui în evidență pereții interiori? Atunci panourile de perete 3D sunt răspunsul la nevoile dumneavoastră!

Cadou ca din imagine

Varietatea uriașă de modele disponibile înseamnă că toată lumea va găsi un produs care se potrivește intereselor și nevoilor lor. Multe modele sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât să puteți adapta cel mai bine tema dorită la interiorul dvs. și să creați amenajarea peretelui de vis. Fiecare dintre decorațiuni este disponibilă în una din cele 5 culori: negru, alb, auriu, argintiu sau cupru. În plus, montarea prin utilizarea dopuri de perete nu este problematică – chiar facilă cu siguranță vă veți descurca!  
Printr – o selecție largă de decorațiuni din oferta noastră care drept urmare este o idee perfectă de cadou. Veți găsi cu ușurință un model care să ii fie pe plac destinatarului. Va fi o alegere perfectă atât în calitate de cadou pentru un apartament nou, cât și cu ocazia sărbătorilor sau a zilelor de naștere.