Porți metalice

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 200 de rezultate

Porți metalice

Cu siguranță, majoritatea oamenilor ar fi de acord cu afirmația că poarta de intrare este piesa de rezistență a proprietății. Este perfect vizibil nu numai pentru oaspeții noștri, ci și pentru toți cei care trec pe lângă teren. Mai mult, nu trebuie doar să completeze gardul și să decoreze proprietatea, ci și să asigure siguranța acesteia și să împiedice accesul persoanelor neautorizate. Prin urmare, alegerea porții de gard trebuie să fie luată în considerare cu atenție.
Ce caracteristici trebuie luate în considerare? În primul rând, poarta trebuie să îndeplinească cerințele practice. În general, modelele din metal sunt o alegere excelentă datorită materialului de construcție. Oțelul, în special cel galvanizat, nu este doar puternic și durabil, ci și rezistent la condițiile meteorologice schimbătoare. Acest lucru garantează siguranța pentru anii următori. În plus, nu necesită îngrijire și întreținere. Prin urmare, alegând porți de intrare din metal, investiți într-un model solid, care vă va servi pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Porți culisante și cu două foi

Atunci când vă decideți cu privire la achiziționarea unei porți și alegerea locului optim de instalare, trebuie să țineți cont de condițiile din jurul casei. În cazul în care terenul este scurt, dar adânc și cu o intrare lungă la proprietate, o poartă cu două foi va fi cea mai bună alegere. Nu uitați că, în conformitate cu normele de construcție, trebuie să se deschidă spre interior, iar aripile simetrice nu trebuie să fie orientate spre drum.
Dacă terenul este mai lung decât lat, cea mai bună alegere va fi o poartă glisantă care se deplasează de-a lungul gardului. Cu acest tip de poartă, chiar dacă aveți puțin spațiu în fața casei, nu veți pierde accesul liber la garaj sau la alee.
Indiferent de tipul de poartă pe care îl alegeți, veți găsi cu siguranță în oferta noastră o dimensiune potrivită gardului dumneavoastră. Nu uitați că se recomandă ca poarta să aibă o lățime minimă de 2,4 m!
Toate porțile oferite sunt manuale. În orice moment puteți transforma modelul manual într-unul automat prin instalarea unei unități și a unei telecomenzi.

Deschideți-vă la design

Desigur, la fel de important ca și partea practică este designul unui anumit model! Poarta de proprietate trebuie să se armonizeze cu restul elementelor care constituie gardul, pentru a menține un aspect coerent al întregului gard. Porțile noastre sunt perfecte pentru amenajările în care întregul gard este format din deschideri metalice. Această soluție se potrivește în special proprietăților în stil modern sau scandinav. Cu toate acestea, porțile noastre nu arată grozav doar împreună cu panouri de oțel! Desigur, alegerea atât a gardului, cât și a porții, realizate din același material, este o opțiune bună și sigură, dar și metalul se armonizează bine cu lemnul. Mai ales modelele decorate cu modele botanice sau naturale: plante, animale sau păsări vor fi potrivite pentru o astfel de combinație. De asemenea, oțelul se potrivește de minune cu piatra, creând un gard foarte elegant și clasic.