Cuiere hol

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 329 de rezultate

Cuiere hol

În fiecare casă, există o serie de lucruri care sunt folosite foarte rar, precum și cele care sunt folosite de mai multe ori pe zi. Cu siguranță, umerașele de hol se încadrează în cea de-a doua categorie. Fără ele, haosul și dezordinea ar domni din pragul apartamentului dumneavoastră. Atașat la perete, acesta nu numai că servește drept gardian al ordinii, ci și introduce ordine în spațiul de obicei mic al holului, coridorului sau holului. De asemenea, cuierul este unul dintre primele elemente pe care le întâlnesc membrii gospodăriei sau oaspeții atunci când intră. Acolo își atârnă hainele și își lasă pălăriile. Bucuria noastră la sosirea lor poate fi exprimată nu doar prin cuvinte, ci și printr-o inscripție! De aceea, merită să acordați atenție acestui element aparent nesemnificativ atunci când mobilați holul. Din momentul în care intrați, vă va întâmpina cu siguranță și vă va atrage atenția prin caracterul său neobișnuit.

Suport metalic de perete

Umerașele de perete din metal se vor potrivi perfect în orice interior modern. Cele cu forme simple, geometrice își vor găsi locul în interioarele de tip loft sau industriale. Agățătoarele de perete moderne vor funcționa bine și în birouri sau apartamente. Formele mai ornamentale, decorate cu ornamente artistice și finisate în alb mat, vor completa amenajarea unui vestibul clasic și confortabil. Umerașele cu motive vegetale, cum ar fi copaci sau ramuri, se potrivesc de minune cu lemnul și culorile naturale. Și nu o puneți doar lângă ușa de la intrare! De asemenea, produsele noastre se potrivesc perfect într-un dormitor sau într-un dulap elegant. Cu o gamă atât de largă, veți găsi cu siguranță cuierul perfect, care se va potrivi de minune în interiorul dumneavoastră.

O soluție practică pentru spații mici

Pentru cei care locuiesc în blocuri de locuințe, al căror spațiu este limitat și nu își permit să instaleze un dulap în hol, cea mai bună idee este un cuier de perete. Mai mult, un cuier de hol este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru cei care au un dulap spațios în hol. Vara, puteți pune toate paltoanele, hainele de blană și hainele de puf înăuntru, lăsând hainele subțiri sau umbrelele pe umeraș. Iarna, puteți scoate hainele călduroase și le puteți agăța pe un cuier de perete convenabil, în timp ce hainele de vară vor intra adânc în dulap. În acest fel, veți avea întotdeauna la îndemână hainele adecvate vremii și le veți găsi mult mai ușor decât dacă totul ar fi la un loc în dulap. Dacă holul sau coridorul dvs. este dezorganizat, o bară de haine practică cu cârlige este perfectă pentru dvs.! Îl puteți monta oriunde, astfel încât să puteți agăța lucrurile cu ușurință.

Ai un cârlig… pentru haine

Un cuier de perete este, de asemenea, o alternativă convenabilă la modelele în picioare, care pot ocupa mult spațiu prețios. Acesta este motivul pentru care funcționează cel mai bine pe coridoarele înguste sau în vestibule. Nu există niciun risc de răsturnare – mai ales dacă aveți un copil sau un animal de companie acasă. Are un design stabil și ergonomic, cu o capacitate de încărcare bună, astfel încât hainele dvs. nu vor cădea de pe el. Este robust și fabricat din material durabil, astfel încât puteți atârna o mulțime de haine pe el. În timpul iernii, este sigur că va putea adăposti paltoane călduroase, eșarfe, căciuli și mănuși, iar vara, se poate descurca fără probleme cu mătase, genți și pălării. Un umeraș de perete nu necesită mult spațiu, dar poate fi un element de interior izbitor.

O soluție modernă pentru holuri

Este de la sine înțeles că un umeraș metalic de perete este o soluție convenabilă și durabilă. Amintiți-vă că nu numai că puteți atârna lucrurile de care aveți nevoie pe ea, dar este, de asemenea, un element decorativ interesant al unui hol, coridor sau conector. Un astfel de produs funcționează bine într-un aranjament complementar, deoarece este ușor să se potrivească cu alte părți ale echipamentului vestibulului. Este suficient să așezați un scaun sub cuier și să agățați un cuier de chei pe peretele adiacent, iar în câțiva pași simpli puteți amenaja o anticameră modernă și discretă, care cu siguranță vă va impresiona toți oaspeții!