Suporturi hârtie igienică

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 4 rezultate

Rafturi pentru hârtie igienică

Atunci când ne decorăm baia de vis, mulți dintre noi tremurăm la gândul de a găuri în gresie nouă. Căutăm diferite modalități de a evita acest lucru. În acest caz, suporturile pentru hârtie igienică vin în ajutor. Așezate pe podea, acestea vor fi un obiect funcțional care nu interferează cu structura camerei sanitare. Nu numai că vor fi un accesoriu practic, dar vă vor proteja și gresia de găuri.
Uneori nu este posibil să agățați suportul de hârtie pe peretele lateral din cauza poziției toaletei. Pentru a o avea mereu la îndemână, este bine să vă bazați pe un suport! Un model cu un suport de hârtie suplimentar este, de asemenea, ideal pentru restaurante și hoteluri. Unitățile sanitare cu un flux mare de persoane tind să consume multă hârtie, așa că este important să vă asigurați că există întotdeauna suficientă hârtie disponibilă pentru clienți. Acest tip de suport este, de asemenea, potrivit pentru WC-urile pentru persoane cu handicap. Plasat chiar lângă vasul de toaletă, nu este nevoie să vă aplecați pentru hârtie. Cu siguranță va fi mai ușor să folosiți baia.

Minimalism în baie

Un suport de hârtie stabil nu este doar un accesoriu util pentru toaletă, crescând semnificativ confortul de utilizare, ci și un element decorativ interesant. Se va potrivi perfect în spațiul de obicei nefolosit dintre duș și toaletă. Suportul negru pentru hârtie igienică se va potrivi perfect în interioarele decorate într-un stil minimalist, economic. Acesta va accentua caracterul brut, loft sau industrial al băii. De asemenea, va fi perfect în aranjamentele moderne, monocrome. Suportul independent își va găsi locul și în camerele mobilate clasic, unde domină cele mai populare bejuri și maro. Suportul alb se va potrivi perfect într-o toaletă scandinavă, în care domină culorile deschise și lemnul. De asemenea, va completa decorul unei băi amenajate într-un stil provencal delicat. De asemenea, albul va sublinia eleganța unei toalete luxoase în stil parizian.

Du-te pentru un set

Tăvile noastre de hârtie pot fi coordonate frumos cu alte accesorii de baie cu o estetică similară. Dacă aveți o baie mare, ați putea dori să o combinați cu un suport pentru prosoape. Puteți alege produse într-o singură culoare, mai ales dacă interiorul dvs. are un caracter minimalist sau clasic. Dacă vă decorați baia într-un stil boho sau eclectic, merită să combinați culori diferite. Acesta va da un efect final interesant și original! Dar nu o așezați prea aproape de cadă, deoarece ați putea stropi accidental hârtia.
Dacă baia dvs. este mică, cel mai bine este să alegeți un cuier de tavan și să plasați suportul de hârtie dedesubt. În acest fel, puteți utiliza spațiul limitat în mod înțelept. Puteți alege, de asemenea, unul dintre rafturile noastre moderne pentru baie. Atârnată deasupra chiuvetei, vă va ajuta să țineți evidența tuturor lucrurilor esențiale, cum ar fi săpunul, pasta de dinți și periuța de dinți.