Mese accentuate

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Mese accentuate

Ești în căutare pentru sufrageria ta de un blat unde să-ți așezi ceașca și gustările? Sau poate un loc pentru telefon sau telecomanda televizorului? Atunci mesele accentuate funcționale sunt exact ceea ce ai nevoie. Acestea pot fi amplasate lângă un canapea sau fotoliu, permițându-ți să glisezi baza lor metalică sub mobilă. Astfel, nu ocupă mult spațiu. Sunt de asemenea ușoare și ușor de mutat, astfel că, indiferent unde te-ai așeza, ai un blat la îndemână pentru obiectele tale esențiale. Cu toate că au dimensiuni mici, sunt foarte stabile datorită cadrului lor metalic. Aceasta este o piesă de mobilier atât funcțională cât și versatilă. Având o dimensiune redusă, nu va ocupa mult spațiu în locuința ta.

Masă laterală pentru sufragerie

O masă accentuată poate fi integrată cu ușurință în orice sufragerie, fie ea mare sau mică. Va fi o alegere perfectă în special pentru aranjamentele de stil scandinav, care pun accent pe soluții practice și estetice. Un design simplu, de tip loft, se potrivește armonios într-un decor industrial, amintind de piesele de mobilier brut. De exemplu, o masă de culoare neagră va potența un stil minimalist, având în prim plan doar câteva culori.
Este bine să te gândești să îmbini masa accentuată cu o masă de cafea sau cu o masă de luat masa pentru sufragerie. Făcând aceasta, vei combina confortul cu estetica, creând o atmosferă armonioasă în sufragerie.

O masă, multe funcții

Mesele laterale sunt mobilier incredibil de versatil. Sunt mai înalte decât birourile standard sau mesele obișnuite, fiind ideale pentru utilizare în picioare. Aceasta este o opțiune deosebită pentru cei care folosesc des laptopul. Dacă plasezi laptopul pe o masă mai înaltă, poți lucra stand în picioare, fiind o soluție practică pentru cei ce petrec mult timp așezați.
În plus, aceste mese sunt perfecte pentru dormitor, fiind ideale ca mese de mic dejun pentru pat. Sunt mai înalte decât o masă de noptieră, oferind astfel confort atunci când mănânci. Mai mult decât atât, dacă dorești să folosești laptopul în pat, aceasta este soluția ideală. Permite așezarea laptopului în siguranță, evitând așezarea acestuia direct pe pătură sau cuvertură, ce poate cauza supraîncălzire.

Mesele laterale pot fi folosite și pentru plante. Dacă ai o plantă specială sau un suport de ghiveci unic, plasarea pe o masă laterală îl va evidenția în camera ta.