Mese de cafenea

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Mese de cafenea

În dotările unui local gastronomic, mesele de cafenea, atât interioare cât și exterioare, ocupă un loc important. Sunt esențiale atât pentru angajați cât și pentru clienți. Mesele din grădina unei cafenele sau a unui restaurant trebuie să îndeplinească anumite standarde. Acestea nu numai că servesc oaspeții, dar și facilitează munca personalului. Mesele pentru terasa de berărie, de exemplu, ar trebui să fie realizate din materiale ușor de spălat și dezinfectat. Oțelul se potrivește excelent pentru acest scop. Mobilierul de grădină din metal este, de asemenea, rezistent la umezeală, raze UV, șocuri și impacturi. Astfel, aceste mese vor dura sezoane întregi. Când alegeți mese exterioare, gândiți-vă și la designul ergonomic. La sfârșitul zilei sau în sezonul rece, va trebui să le depozitați. De aceea, modelele stivuibile, care pot fi suprapuse, sunt ideale pentru economisirea spațiului.

Prin inimă spre stomac

Materialul și durabilitatea “mese de cafenea” sunt esențiale, însă designul mobilierului este tot atât de vital. O terasă atractivă poate ademeni clienții ca un magnet. Majoritatea oamenilor adoră să se bucure de aerul liber decât să stea în interior. Când suntem într-un local, dorim să ne bucurăm atât de mâncare, cât și de ambianță. Investiția în piese de mobilier unice pentru “mese de cafenea” poate diferenția localul tău față de concurență. Cu toate acestea, funcționalitatea ar trebui să primeze. Optați pentru mobilier simplu cu accente colorate. Spre exemplu, scaune de cupru pot fi combinate cu o masă neagră. O astfel de combinație va atrage privirile și va oferi, totodată, confort.

Masa nu doar pentru doi

Oferim mese cu blaturi de diferite forme: pătrate, dreptunghiulare și rotunde. Majoritatea sunt potrivite pentru patru persoane, dar pot fi combinate pentru grupuri mai mari. Aceasta oferă flexibilitatea de a găzdui nu numai cupluri, ci și familiile sau grupuri de prieteni. Mobilierul nostru de grădină se potrivește perfect pentru diverse tipuri de localuri, de la cafenele intime până la restaurante spațioase. Poți asorta ușor scaunele cu masa aleasă, obținând un set armonios. Dacă dorești, piesele pot fi diverse pentru un efect eclectic. Stilul metalic este ideal pentru cafenele moderne, industriale sau de tip loft, asigurând o tranziție fluidă între interior și exterior.