Panouri decorative gard

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 136 de rezultate

Panouri decorative gard

Asigurarea unui gard robust în jurul casei și a grădinii este un aspect foarte important, iar dacă aveți copii mici – este chiar o prioritate. Datorită faptului că decizia privind tipul de împrejmuire se ia, de obicei, de ani de zile, merită să vă gândiți serios la această problemă. Alegerea ar trebui să cadă pe o soluție durabilă, solidă și care nu se estompează niciodată. Panourile noastre de gard îndeplinesc toate aceste criterii! Fabricate din oțel de înaltă calitate, acestea sunt durabile și rezistente la condițiile meteorologice schimbătoare. Este, de asemenea, materialul care este întotdeauna la modă – oțelul negru este sinonim cu eleganța și bunul gust!

Ca și cum ar fi făcut pe măsură

Panourile noastre decorative sunt realizate cu mare angajament pentru a răspunde cât mai exact așteptărilor dumneavoastră. Acesta este motivul pentru care toate acestea sunt făcute pe măsură – puteți ajusta perfect dimensiunea deschiderilor individuale la lungimea gardului dumneavoastră. Toate panourile traforate sunt proiectate cu cea mai mare atenție la detalii și decupate cu o tehnică laser precisă, astfel încât fiecare dintre ele creează o operă de artă modernă. Oferim, de asemenea, posibilitatea de a le vopsi într-una dintre cele cinci culori disponibile: negru, alb, maro, grafit sau antracit. De asemenea, puteți opta pentru panouri nevopsite, acoperite doar cu un strat de zinc. Alegerea modelelor este enormă: oferim aproape o sută cincizeci de modele diferite, astfel încât să vă puteți găsi idealul!

Panourile metalice decorative nu sunt doar o opțiune pentru un gard frumos. Le puteți instala cu ușurință ca balustradă a terasei, balconului sau verandei! Datorită acestui fapt, vă puteți aranja grădina într-un mod coerent și elegant. Dacă îl combinați cu un paravan de grădină cu un design similar, veți obține un mediu frumos și armonios, care vă va distinge cu siguranță grădina de altele.

O dimensiune privată

Panourile decorative din metal sunt o alternativă modernă nu numai la gardurile clasice din lemn, ci mai ales la popularele garduri din fier forjat. Acest tip de împrejmuire funcționează bine în mediul unei case cu o formă clasică. Cu toate acestea, în cazul în care casa dvs. a fost proiectată într-un stil arhitectural mai contemporan, modernist, panourile de gard traforate vor deveni piesa de rezistență a acesteia. De asemenea, deschiderile noastre vor fi perfecte pentru ansamblurile de locuințe unifamiliale, unde grădinile individuale se învecinează direct una cu cealaltă. Alegerea panourilor subtile, cu ornamente delicate, vă va oferi un spațiu închis, personal și un sentiment de intimitate!