Porti pietonale

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 153 de rezultate

Porti pietonale

Poarta de intrare este un element mic, dar foarte important al gardului proprietății, deoarece o folosim practic în fiecare zi. În fața porții plasăm foarte des un număr de casă sau o cutie poștală. Vizitatorii care vin în casa noastră trebuie să treacă prin poartă, așa că, împreună cu poarta de intrare, este o vitrină a întregii proprietăți. Prin urmare, alegerea porții potrivite este o chestiune destul de serioasă! De aceea, trebuie să vă gândiți ce caracteristici ar trebui să aibă modelul ales. În primul rând, gândește-te la direcția de deschidere: ai nevoie de un wicket cu o încuietoare în stânga sau în dreapta? Acest lucru depinde de amplasarea porții în gardul general. Nu uitați, totuși, că, potrivit legii, poarta trebuie să se deschidă spre interiorul proprietății, nu spre drum. Înălțimea de fixare a mânerului este la fel de importantă. Datorită dimensiunilor variate ale modelelor disponibile, veți găsi cu siguranță o poartă de gard care vi se potrivește.

Cireașa de pe… gard

Desigur, pe lângă partea practică, trebuie să luați în considerare și partea vizuală. La urma urmei, un grilaj bine ales poate fi un element de finisare frumos al întregului gard. Dacă vă decideți pentru deschideri metalice, puteți alege o poartă în același stil. În acest fel, veți obține nu numai un gard solid, ci și o amenajare coerentă și omogenă a spațiului din jurul grădinii. Cu toate acestea, dacă intenționați să faceți întregul gard dintr-un material diferit, puteți alege o poartă care să se potrivească cu poarta de intrare. În acest fel, intrarea metalică decorativă a proprietății va fi prima vioară, atrăgând atenția tuturor celor care trec pe acolo.
Indiferent de materialul folosit pentru întregul gard, grilajul în sine poate fi un element important al gardului. Puteți alege dintr-o gamă largă de modele! Puteți opta pentru un model decorativ, traforat. Puteți găsi, de asemenea, decorațiuni botanice complicate. Dar dacă preferați minimalismul, puteți opta pentru un model simplu cu panou.

Intrare în stil

Un ghișeu metalic are multe avantaje. În primul rând, oțelul, acoperit suplimentar cu un strat de zinc, este insensibil la condițiile meteorologice și nu se corodează. În plus, este un material rezistent la deteriorări mecanice: poarta nu poate fi afectată de deschiderea și închiderea zilnică! Amintiți-vă doar să lubrifiați balamalele din când în când. De fapt, aceasta este singura întreținere pe care trebuie să o faceți în jurul unei porți metalice. Spre deosebire de modelele din lemn, nu necesită întreținere sau impregnare suplimentară. De aceea, este o alegere excelentă, mai ales pentru persoanele care nu sunt fani ai lucrului de curățenie în casă.
De asemenea, nu trebuie să uităm de caracterul atemporal al oțelului. Este un material care nu se demodează niciodată. Dacă adăugați designul modern la eleganța metalului, veți obține o mică operă de artă!