Picioare pentru birouri

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 39 de rezultate

Picioare pentru birouri

Birou este doar o piesă de mobilier aparent obișnuită. Dacă stati si gândiți un pic, veți observa cu siguranță că fiecare dintre noi petrece mult timp la o masa de birou. Acest mobilier poate fi transformat într-un spațiu de lucru confortabil și extrem de eficient încă din copilărie! Acest birou ne oferă o spațiu in timp ce învățăm,lucrăm sau poate pictăm.
Este necesar nu numai pentru fiecare copil și student, doar toate modificările care apar recent cu muncă la distanță care este din ce în ce mai po pulară – și pentru angajat. Prin urmare, merită să alegeți acest mobilier și să vă uitați nu numai la blatul său de masă, ci și pe picioare pentru birouri. În cele din urmă, povara muncii și a educației noastre revine.

Birou pentru copil

Pentru fiecare părinte, sănătatea copilului este o prioritate, iar o postură proastă langa birou va afecta cu siguranță bunăstarea copilului. În mod corect a copilului langa birou ar trebui să stea în poziție verticală, cu picioarele pe pământ. Din păcate, majoritatea birourilor oferite „pentru adulți” este cu siguranță prea înalt pentru copii, iar copilul nostru va crește rapid dintr-un birou pentru copii. Pentru a evita necesitatea înlocuirii echipamentului camerei, puteți amplasa un blat cu picioare metalice înșurubate. Când un copil mic își începe aventura cu educația, alegem picioarele inferioare, adaptate înălțimii copiilor. Când copilul nostru crește, biroul crește odată cu acesta – îl putem schimba cu ușurință cu picioare superioare. Drept urmare, oferim copilului confort la locul de muncă.

Spațiul home office

În zilele noastre, tot mai mulți angajatori aleg un birou la domiciliu. Prin urmare, suntem obligați să organizăm spațiul în care am lucrat la biroul din compania noastră în propria noastră casă. Mulți dintre noi nu doresc să decidă să cumpere un birou greu din lemn, cu o mulțime de sertare. O astfel de piesă de mobilier nu se potrivește întotdeauna cu nevoile noastre. Soluția ideală pentru mulți angajați va fi un model format doar dintr-un blat de masă și patru picioare în stil loft, fără rafturi și sertare inutile. Ne oferă mult mai mult spațiu pentru picioare. Când ne întoarcem la birou, un astfel de birou poate fi ușor demontat și ascuns și nu va ocupa mult spațiu.
Sau poate aveți deja un birou care servește ca birou, dar aveți nevoie de un suport suplimentar pentru computer? În acest caz, trebuie doar să cumpărați un blat de masă de lungimea dorită și apoi să le potriviți cu picioarele. În acest fel puteți crea un birou de colț în dimensiunea perfectă pentru dvs.

Intrăm în living

Picioarele interschimbabile sunt perfecte nu numai pentru birouri, ci și pentru extensii sau extensii de masă. Acestea vă vor permite să vă rearanjați apartamentul în câțiva pași simpli, fără a fi nevoie să cumpărați mobilier suplimentar. De asemenea, se potrivesc perfect cu mesele de toaletă sau consola în stil loft.
Cu toate acestea, picioare de birou nu sunt doar o soluție pentru casă. Se vor regăsi excepțional în saloane și birouri. Sunt o modalitate de a aduce designul într-un spațiu oficial și de a sublinia caracterul unui anumit loc. Dacă firma dvs. are un blat lung de masă care adună mulți angajați, puteți pune o varietate de picioare pentru a conferi unei piese obișnuite de mobilier un caracter interesant. De asemenea, aceste produse pot fi utilizate intr un salon de înfrumusețare, permițându-vă să oferiți salonului un fler mai luxos – picioare decorative vor fi perfecte pentru acest rol. Cu siguranță fiecare dintre voi va găsi ceva pentru voi înșiși!