Stalpi gard

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 6 rezultate

Stalpi gard

Un gard este un element indispensabil pentru fiecare parcelă de teren. Acesta nu numai că securizează zona, împiedicând intrarea persoanelor neautorizate și a animalelor străine. De asemenea, asigură confidențialitatea și libertatea de utilizare a proprietății dumneavoastră. Cu toate acestea, pentru a instala permanent și în mod corespunzător un gard metalic, veți avea nevoie de stâlpi de gard practici! Asupra lor apasă sarcina de a întreține gardul și componentele sale: deschideri și panouri. În plus, stâlpii se potrivesc și la poarta de intrare și la ghișeu. Prin urmare, atunci când comandați oricare dintre sistemele noastre, asigurați-vă că primiți imediat stâlpi metalici funcționali!

Suport solid

Toți stâlpii noștri sunt confecționați din profil de aluminiu masiv, care este protejat împotriva coroziunii prin galvanizare la cald și acoperire cu pulbere. Datorită acestui fapt, stâlpii de gard sunt rezistenți la condițiile meteorologice, cum ar fi ploaia, zăpada sau schimbările de temperatură. Ce alte avantaje au stâlpii pentru garduri? În primul rând, acestea nu necesită întreținere, spre deosebire de modelele populare din lemn. În plus, acestea reprezintă o alternativă curată la stâlpii grei din beton. Stâlpii cu profil pătrat sunt rezistenți și durabili, astfel încât pot susține cu ușurință chiar și garduri sau panouri grele.

Instalarea stâlpilor de gard

Oferim stâlpi pentru garduri din panouri în mai multe înălțimi și două tipuri. Primul, pentru înșurubare, are deja o bază adecvată și nu necesită betonare. Cel de-al doilea tip este pentru a săpa în interior. Acest tip este puțin mai lung, deoarece necesită betonare și nu are bază. Nu uitați că înainte de a fixa panourile de gard pe stâlpi trebuie să vă gândiți la distanța dintre ele. La urma urmei, stâlpii metalici sunt suportul întregului gard! Prin urmare, plasarea stâlpilor pentru panouri ar trebui să fie ajustată la dimensiunea elementelor din care va consta gardul, astfel încât să nu fie nevoie să tăiați nimic.

Decorarea parcelei

Stâlpii zincați sunt o modalitate de a crea nu numai un gard ordonat, ci și decorativ. Capetele stâlpilor sunt acoperite cu un baldachin elegant din metal și nu din plastic care își pierde culoarea. În plus, toți stâlpii de stabilizare sunt disponibili în cinci culori: negru, alb, grafit, maro și antracit. De asemenea, puteți opta pentru un stâlp care este doar galvanizat. În acest fel, puteți să le potriviți aspectul cu cel al întregului gard. Mai mult, panourile de gard din oțel oferite și deschiderile sunt caracterizate de un design frumos și unic. Cu ajutorul lor veți crea un gard unic pentru terenul dumneavoastră. Nu uitați însă că, fără posturi, acestea sunt inutile!