Suporturi sticle de vin

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Suporturi sticle de vin

Încă din cele mai vechi timpuri, întâlnirile au avut loc nu numai pentru a se angaja în conversații interesante, ci și pentru a bea vin excelent. În ciuda trecerii a mii de ani, oamenii moderni apreciază și ei acest tip de întâlnire socială, care nu este doar o plăcere pentru spirit, ci și pentru palat. Pentru mulți oameni, consumul de vin este un ritual de care se bucură familia și prietenii. Unii preferă să savureze vinul singur, însoțit de un film sau de o carte. Un lucru este sigur – fiecare specie nobilă merită un tratament și o depozitare corespunzătoare. În acest caz, rafturile pentru vinuri sunt foarte utile. Acestea sunt accesorii foarte practice pentru depozitarea alcoolului, ajutând la servirea vinului la domiciliu într-un mod profesionist. A început vremea culesului vinului!

De ce să se culce vinul?

Pentru adevărații cunoscători ai acestei băuturi, este de neconceput să pui o sticlă de vin ca aceasta pe o masă sau pe un raft. Învechirea vinului are un scop foarte precis. Datorită acestei poziționări a sticlei, dopul este scufundat în mod constant. Acest lucru împiedică uscarea și lăsarea aerului să pătrundă – vinul oxidat își pierde buchetul. Prin urmare, rafturile pentru vinuri vor ajuta la păstrarea aromei fiecărei sticle cât mai mult timp posibil.

Cu toate acestea, vinul cu capacul cu șurub nu poate îmbătrâni și trebuie depozitat în poziție verticală, deoarece capacul metalic nu trebuie să fie în contact permanent cu alcoolul. Prin urmare, dacă vinurile dvs. preferate au acest tip de închidere, merită să alegeți un suport vertical pentru vinuri care să țină sticla cu dopul în sus. În acest fel, nu veți perturba buchetul cu un gust metalic după un contact prea îndelungat cu capacul.

Un cadou pentru cunoscători

Un suport de vin este (pe lângă un tirbușon) o alegere evidentă atunci când vine vorba de alegerea unui cadou pentru un amator al acestui fruct al fermentației. Aceasta îi va permite să își expună colecția, care nu va mai aduna praful în dulap. Sau poate că aveți printre prieteni un degustător profesionist sau un cazangiu? Cu siguranță are o colecție vastă de băuturi spirtoase și se luptă cu lipsa de spațiu pe rafturi. Cu un suport de perete convenabil pentru vinuri, vă puteți păstra vinurile la îndemână.

De asemenea, iubitorii de vinuri obișnuiesc să aducă din călătoriile lor băuturi spirtoase sofisticate, în loc de magneții și cărțile poștale obișnuite. Acestea sunt adesea vinuri cu o formă interesantă a sticlei, decorate cu etichete neobișnuite sau provenind din podgorii regionale. Pentru astfel de colecționari merită să le oferiți și un suport sau un suport pentru sticle, astfel încât să-și poată arăta trofeul de la distanță.

Roșu sau alb?

Aceasta este o întrebare pe care o auzim adesea în restaurante. Acesta este un alt domeniu în care rafturile sau umerașele pentru vinuri sunt perfecte. Afișate elegant în spatele barului sau al tejghelei, sticlele îi tentează pe clienți cu promisiunea unui pahar de vin delicios alături de mâncarea lor preferată. Etichetele frumos evidențiate îi vor încuraja cu siguranță pe oaspeți să aleagă un pahar de vin pentru aperitiv. Un loc evident pentru standuri sunt, de asemenea, barurile de vinuri sau barurile, a căror ofertă bogată merită o expunere cât mai bună. În astfel de locuri, merită să plasați fiecare tip de vin pe un suport sau un cuier separat. În acest fel, puteți prezenta cu ușurință multitudinea de vinuri disponibile: alb, roșu, rosé sau spumant.

Pentru unitățile elegante, cel mai bine este să alegeți un suport de vinuri alb sau negru. Dacă localul dvs. este mic, luați în considerare un model suspendat, astfel încât sticlele să nu fie expuse riscului de a se sparge.

Un gust rafinat de lux

Mulți oameni visează să aibă o cameră în care să poată amplasa rafturi speciale pentru vinuri. Din păcate, nu toți cunoscătorii au suficient spațiu. Prin urmare, cei care nu-și pot permite încă o pivniță de vinuri vor aprecia aspectul practic al amplasării unui raft pentru vinuri în bucătărie, sufragerie sau în camera de zi. Este o opțiune mult mai convenabilă decât păstrarea sticlelor într-un dulap sau într-un bar, unde este dificil să găsești sticla pe care o cauți. Colecția nu numai că va încânta palatul, ci și ochiul.

Nu uitați că suportul pentru sticle pe care îl alegeți trebuie să stea într-un loc umbros și la o temperatură constantă. Dacă oferiți condițiile de depozitare potrivite, degustarea vinului va deveni o plăcere sublimă, iar fiecare înghițitură din această băutură va avea un gust delicios.