Suporturi prosoape baie

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 68 de rezultate

Suporturi prosoape baie

Există anumite produse pe care nu le observăm zilnic și lipsa cărora ne îngreunează viața de zi cu zi. Printre astfel de articole putem enumăra suporturile prosoape baie. Datorită lor, prosopul nu aterizează în apă pe podeaua umedă, ci rămâne uscat, curat și proaspăt, iar baia este igienică, îngrijită și ordonată. În băile mai mici, cu duș, vor completa suporturile de prosoape cu decoruri simple: o inscripție, un semn sau o picătură. Ce s ar întâmplă dacă am merge un pas mai departe? Alegând suporturi metalice pentru baie, indiferent dacă sunt suporturi de sine stătătoare, suporturi de tavan sau suporturi de perete într-o formă geometrică de designer, obținem un decor de baie original, nu numai pentru adevărații fani ai minimalismului și a interioarelor industriale sau de la mansardă. Menținerea aspectelor simple și a formei spațiale in alegerea unui suport pentru prosoape face ca baia să arate exclusivistă. Un avantaj incontestabil ale produselor noastre este forma lor practică. Datorită faptului că atârnați prosopul pe o bară alungită, acestea se usucă mult mai ușor, deoarece este prevăzută o ventilație adecvată.

Suport modern pentru prosoape

În prezent, suportul pentru prosoape a înlocuit complet funia pentru uscarea prosoapelor din viața de zi cu zi. Acest lucru se datorează faptului că umerașele moderne se disting printr-o varietate de modele care vă permit să încadrați armonios acest accesoriu în orice interior. O formă interesantă este importantă, dar nu singurul avantaj al suporturilor de sine stătătoare. Cel mai mare avantaj al lor este faptul că nu necesită găurirea pereților!. Un suport pentru prosop fără găurire este o soluție perfectă pentru o baie nouă sau recent renovată. Mai mult, dacă alegeți acest tip de suport, veți putea schimba oricand poziția acestuia. Un suport pentru prosoape pare o idee perfectă pentru persoanele care au o cadă de sine stătătoare în băile lor. De obicei sunt amplasate departe de perete, drept urmare cuierele de perete clasice nu vor avea o funcționalitate sporită în astfel de băi amenajate. Amplasarea suportului pentru prosoape vă va facilita utilizarea acestuia și va fi la îndemână după îmbăiere. Acest tip de umeraș este, de asemenea, perfect pentru locurile în care căzile sunt utilizate de persoanele cu dizabilități. De obicei, barele sau cârligele clasice sunt mult mai înalte decât cada. Standul de lângă cadă va face scăldatul zilnic mai facil pentru persoanele cu probleme de sănătate.

Ce model de suport să alegeți?

Desigur, umerașele de podea sub forma unui cadru neinvaziv nu sunt tot ce putem oferi. Și, deși construcția cadrului stabil asigură montare fără găurire, acestea nu sunt întotdeauna o opțiune ideală. Sunt excelente pentru uscarea unui prosop mare, totuși, este mai bine să atârnați un halat de baie, haine sau pijamale de un cârlig clasic. Acest model se potrivește perfect și la toaletă sau lângă chiuvetă cu un prosop de mână. Un cuier de baie sub forma unui cadru de perete este cea mai reușită solutie pentru a depozita o cantitate mai mare de prosoape curate. Pentru persoanele care apreciază fiecare metru pătrat al băii, vă recomandăm un model funcțional de tavan cu raft. Merită de mentionat faptul ca nu ocupă spațiu pe podea, deoarece este agățat în partea de sus, dar permite și spațiu suplimentar pentru depozitarea produselor cosmetice. Prin urmare, nu numai că veți avea întotdeauna la îndemână un prosop pentru a șterge după o baie, dar veți găsi cu ușurință și toate articolele de toaletă necesare.

Idee pentru amenajarea băii

Suport geometric este o alegere din ce în ce mai frecventă în amenajările băii – atât acasă, cât și la hotel. Prosoapele sunt nelipsite din orice baie și în consecință suportul de prosoape este si el prezent pentru a te ajuta să îți organizezi baia mai practic și mai rapid. Va fi o completare a interioarelor în care se utilizează marmură sau lemn. Drept urmare alegerea perfectă pentru o casă modernă în stilul hambarului. Un astfel de suport pentru prosoape nu numai că are o funcție de utilitate specifică, ci devine și un element al designului interior care cu siguranță va atrage atenția! Mai mult, accesoriile metalice pentru baie sunt rezistente la umezeală, astfel că modelul pe care îl alegeți va rezista mult timp. Forma minimalistă a suporturilor pentru prosoape nu înseamnă opțiuni minime – dimpotrivă! Fiecare dintre modelele disponibile în oferta noastră: suport de sine stătător, cuier de tavan sau cuier de perete este disponibil în patru opțiuni: simplu, dublu, triplu sau cu raft. Acest lucru oferă oportunități excelente de amenajare a băii și face ca aceasta să ia un stil individual. Într-o baie frumos proiectată, chiar și curățarea este o plăcere!