Mese auxiliare

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Mese auxiliare

Cafeaua de după-amiază, băută în camera de zi, este cu siguranță o plăcere pentru mulți dintre noi. Mai ales atunci când putem sta confortabil în fotoliul nostru preferat, cu o ceașcă în mână. Dar unde să punem farfuria de tort sau o ceașcă? Acesta este momentul în care avem nevoie de măsuțe de cafea. Dacă o astfel de piesă de mobilier este așezată lângă canapea, veți avea întotdeauna un loc unde să puneți lucrurile de care aveți nevoie în timpul discuțiilor de cafea din sufragerie. Nu va mai trebui să țineți tot timpul strâns un pahar sau o cană sau să le puneți pe cotierele mobilei. O măsuță de cafea este o piesă mică, dar necesară, de mobilier pentru camera de zi. Dacă îi potrivești dimensiunile cu cele ale scaunelor din living, vei avea un spațiu confortabil în care să te relaxezi, pentru că vei avea mereu toate lucrurile esențiale în apropiere!

Confortul la îndemâna dumneavoastră

Masa mică din camera de zi este foarte confortabilă, la îndemână și ușor de mutat. Îl puteți amplasa cu ușurință oriunde în camera de zi, lângă canapea sau fotoliu. În acest fel, indiferent unde vă așezați, veți avea întotdeauna un loc pentru o carte, telecomanda televizorului sau o cană la îndemână. Din păcate, este o piesă de mobilier mică pe care nu poți pune prea multe lucruri. De aceea, cel mai bine este să asortezi măsuța de cafea cu o bancă de living. Dacă alegeți mobilier din aceeași familie, veți crea un aranjament interior coerent și omogen. Această soluție va funcționa cel mai bine în camerele cu un decor clasic. Cu toate acestea, dacă livingul tău este un pic mai modern sau decorat într-un stil eclectic, merită să pariezi pe diferite modele. Acest lucru va aduce o notă de extravaganță și originalitate în casa dumneavoastră.

Cel mai mic membru al familiei

Puteți combina o măsuță de cafea cu o bancă! De asemenea, este o idee excelentă să o asortezi cu alte piese de mobilier din camera de zi. Dacă optezi pentru o masă din lemn, vei găsi cu siguranță omologul său de măsuță de cafea mică printre o familie de mobilier. Puteți opta pentru aceeași culoare, același tip de blaturi sau același design al bazei, într-un stil coerent. Optând pentru un mobilier identic pentru camera de zi, veți obține un aranjament armonios, care face o impresie foarte elegantă. Desigur, la fel ca și în cazul băncilor, puteți alege un model care să fie complet diferit de caracterul mesei și de restul mobilierului din sufragerie. În acest fel, măsuța devine piesa de mobilier centrală, atrăgătoare, care dă tonul întregii încăperi.
Indiferent de stilul pe care îl alegeți pentru măsuța de cafea, veți aprecia rapid confortul acesteia!