Suporturi plante

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 101 de rezultate

Suporturi plante

Elementele naturale ca decorare a casei reprezintă o tendință puternică în designul interior. De obicei, optăm pentru plante verzi vii. Uneori este vorba de un singur ghiveci, alteori de o oază de verdeață într-o anumită încăpere, alteori de câteva dintre florile noastre preferate în toată casa. Cu toate acestea, pentru a evidenția frumusețea plantelor în ghiveci, merită să aveți grijă de amplasarea lor, adică de suporturi de flori adecvate. În plus, plantele vii nu sunt doar un decor, ci și un element care aduce pace și armonie. Fără îndoială, ele ne pot calma și ne pot oferi un substitut de contact cu natura, atât de dorit în jungla urbană.
Desigur, pentru mulți oameni, cultivarea plantelor ornamentale nu este doar o tendință actuală, ci mai presus de toate un hobby serios! Plantarea, udarea, transplantarea sau fertilizarea – toate acestea pot fi considerate o adevărată pasiune. Când plantele se vor dezvolta frumos în perioada de înflorire, veți simți cu siguranță un mare sentiment de satisfacție pentru eforturile dumneavoastră. Pentru a sublinia frumusețea lor naturală și pentru a vă onora munca, merită să expuneți florile pe suporturi speciale.

Paturile de flori metalice – locul perfect pentru plantele în ghiveci

Suportul metalic este o formă din ce în ce mai populară de suport pentru ghiveci de flori. Rotundă, dreptunghiulară sau poate că este un model de tip openwork? Oricare dintre ele va fi o soluție interesantă pentru plasarea unui ghiveci de flori, dar mai ales un fundal pentru verdeața naturală a florilor. Ceea ce este important, straturile de flori metalice în diferite forme, dar în același stil, plasate într-una sau mai multe camere ale unei case, apartament sau birou, vor ajuta la obținerea armoniei dorite. Combinați înălțimi diferite pentru a crea un efect modern de scară de flori. De asemenea, puteți opta pentru o plantă decorativă și un cadru de cățărare.
Alegerea unui pat de flori minimalist din metal, discret, dar decorativ în forma sa, va da un adevărat impuls interiorului tău. Un suport de flori din metal în stil modern este ideal pentru interioarele industriale sau loft. Datorită formei sale moderniste, va fi, de asemenea, un accesoriu potrivit pentru o cameră de zi sau o baie, amenajată într-o estetică ceva mai bogată. Un astfel de pat de flori se va înrădăcina cu siguranță în spațiul tău pentru o perioadă lungă de timp!

Paturi de flori independente – o oază verde la domiciliu

Designul interesant al unui suport de flori minimalist, combinat cu multitudinea de opțiuni disponibile, înseamnă că toată lumea va găsi produsul perfect. Suporturile pentru flori sunt disponibile în diferite modele: cu un ghiveci adânc, un ghiveci interior sau un raft adânc. Multe modele sunt disponibile în mai multe dimensiuni pentru a se potrivi cu designul interior. Ghivecele de flori pe picior oferă, de asemenea, opțiunea de a alege un model pătrat sau dreptunghiular pentru unul, două sau trei ghivece, sau o versiune cu capac. Acest lucru oferă mari oportunități de a crea un aranjament original al unei oaze de verdeață și o modalitate de a aduce coerență și armonie într-un interior.
Cu toate acestea, un pat de flori încorporat are mult mai multe avantaje decât doar un aspect interesant. Mai presus de toate, poate fi folosit ca un capac pentru unul sau mai multe ghivece de flori. Aceasta va ajuta la ascunderea acelui element de plastic care nu este foarte elegant, arătând doar frunzele, tulpinile și florile. În plus, dacă planta are nevoie de un strat de drenaj pe lângă sol, nu trebuie să vă faceți griji atunci când udați că tava pentru plante nu va împiedica excesul de apă să inunde podeaua sau pervazul. Un pat de flori din metal va împiedica acest lucru!

Străluciri și umbre

Unele plante sau răsaduri au nevoie de o poziție semiumbrită sau umbrită pentru a se dezvolta. În cazul în care creșteți aceste specii, este esențial să aveți un suport. Puteți pune ceea ce doriți oriunde, de preferință adaptat la nevoile soiului. La urma urmei, nu le puneți pe pervazul unei ferestre, care primește inevitabil mult soare! Unele plante se comportă invers și au nevoie doar de câteva ore de soare pe zi. Aceste soiuri beneficiază, de asemenea, de un pat de flori ușor de mutat.
Și cum rămâne cu îngrijirea plantelor care iubesc soarele? Un pervaz pare a fi cea mai bună soluție. În primul rând, vă împiedicați să deschideți larg fereastra. În al doilea rând, dacă sub pervazul ferestrei se află un calorifer (ceea ce este foarte frecvent), în timpul perioadei de încălzire expuneți plantele la schimbări frecvente de temperatură și la aer uscat. Multe soiuri nu se descurcă bine în aceste condiții – au nevoie de un nivel corect de umiditate a solului sau a aerului pentru a înflori complet.