Suporturi pentru bucătărie

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 21 de rezultate

Suporturi pentru bucătarie

Bucătăria bine organizată este visul oricărui pasionat de gătit. Fie ca deții o bucătărie de dimensiuni mari sau mai mici, mereu este loc pentru cateva detalii suplimentare, adică suporturi pentru bucătărie. Acestea nu doar că înfrumusetează aspectul camerei, ci sunt și foarte practice, și îți ușurează viața. De obicei, găsim spațiu pentru vase și aparate mari de bucătărie – le amplasăm în dulapuri. Dar ce să faci cu toate accesoriile de bucătărie mici, dar necesare – cârpe, mănuși, oale? De obicei, le ținem în sertare, dar din păcate acestea devin rapid dezordonate. În această situație, suporturi de bucătărie sunt la îndemână. Datorită lor, veți avea întotdeauna la îndemână toate lucrurile necesare, fără a mpierde timp la găsirea accesoriului prin sertare! Un suport practic, veți aduce ordine în bucătăria dvs. și, de asemenea, veți spori semnificativ confortul muncii.

Ce trebuie să atârne …

Un suport de bucătărie pentru ustensile este o soluție foarte practică. Puteți opta pentru cel mai simplu model, care poate fi agățat lângă aragaz sau deasupra dulapurilor de bucătărie. Dacă doriți să aveți la îndemână în momentul gătitului, cum ar fi linguri, batere sau spatule, va recomandam sa utilizati astfel de suporturi. Un suport decorativ va fi perfect pentru cârpe, prosoape, șorțuri și mănuși. Cu siguranță va fi nu numai un ajutor, ci și un element decorativ! Se va armoniza perfect cu inscripția tematică de perete, făcând dintr-o bucătărie obișnuită propriul dvs. spațiu individual. Un astfel de aranjament de bucătărie va face ca fiecare iubitor de gătit să se simtă grozav în regatul lor natal și să facă mâncarea delicioasă și mai ușoară!

Amenajare modernă a bucătăriei

Pregătirea alimentelor implică adesea mai multe activități în același timp. Felierea, amestecarea, fierberea, prăjirea – toate trebuie efectuate într-un ritm rapid! Prin urmare, merită să atârnați cele mai simple ustensile de bucătărie pe o bară lungă cu cârlige. Montată deasupra mesei, vă va ajuta să vă perfecționați. Mai mult, un astfel de suport pentru accesorii de bucătărie este o alternativă interesantă la balustrada pentru bucătărie. Avantajul acestui accesoriu este că cârligele nu sunt mobile, deci nu există riscul de a doborî accidental alte dispozitive.

Varietatea de modele disponibile face ca suporturile noastre de bucătărie să se potrivească în orice stil arhitectural. Dacă bucătăria dvs. este decorată într-o atmosferă aspră, de mansardă, un model geometric va fi o completare perfectă. Interiorul scandinav din lemn de culoare deschisă va fi completat de un suport alb cu o inscripție simplă. Dacă bucătăria dvs. este inima confortabilă a întregii case, un suport amuzant va sublinia, fără îndoială, caracterul individual al acestei încăperi.

Suporturi pentru uz profesional

Suporturi de bucătărie se potrivesc … nu numai pentru gătit acasă! Modelul simplu poate fi utilizat într-o bucătărie profesională, unde este imposibil să ascunzi ustensilele în sertare, deoarece acestea sunt în uz constant. Prin urmare, suspendarea cârligelor funcționale într-un loc vizibil va facilita cu siguranță munca oricărui bucătar profesionist. Suporturile metalice de asemenea, pot fi utilizate pentru cafenele, cofetării sau alte facilități de catering. Suportul atârnat în spatele unui tejghea sau bar va fi util pentru service, dar va complete spațiul în calitate de decor interesant. Suportul decorativ de la intrare va adăuga farmec și caracter interiorului. În același timp, va îndeplini o funcție funcțională pentru clienți care vizitează spațiul dvs.