Rafturi

Numărul de filtre active

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Rafturi

Spațiul de depozitare este esențial în fiecare casă. Practic, în fiecare cameră există diferite tipuri de dulapuri, dulapuri și comode, a căror sarcină este de a ne organiza lucrurile și de a ne ajuta să ne organizăm spațiul de acasă. Dar, uneori, nu vrem să ne ascundem comorile în spatele ușilor închise, motiv pentru care bibliotecile sunt esențiale! Acestea vă vor ajuta să vă expuneți frumos colecția de cărți, DVD-uri sau fotografii și amintiri de familie.
Dar bibliotecile nu sunt doar mobilier pentru casă. De asemenea, sunt foarte utile în birourile moderne. Cu o bibliotecă de birou, vă puteți organiza documentele și fișierele astfel încât să le aveți mereu la îndemână. Este o alternativă convenabilă la dulapurile închise, în special în birourile de acasă, unde o bibliotecă de birou deschisă este accesibilă doar pentru dumneavoastră.

Bibliotecă – un loc pentru biblioteca ta de acasă

O bibliotecă decentă este visul oricărui bibliofil. Dar, uneori, rafturile nu sunt suficiente pentru a vă păstra întreaga colecție de cărți. În acest caz, merită să alegeți o bibliotecă robustă. Nu numai că vă va oferi suficient spațiu pentru a vă depozita volumele, dar vă va permite și să vă expuneți frumos colecția. Alegeți un model cu un cadru simplu, neconstruit. De ce? Pentru că vă va permite să expuneți pe deplin frumusețea coperților cărților dumneavoastră, deoarece vor fi vizibile și din lateral! Mai mult, alegerea unei biblioteci deschise îți va permite să folosești această piesă de mobilier pe ambele părți, putând astfel găzdui de două ori mai multe cărți! În plus, prin montarea unei astfel de biblioteci de cameră, puteți separa cu ușurință zona de lectură din camera de zi sau din dormitor.
Ți-e teamă că îți vor cădea cărțile de pe rafturile de lemn ale bibliotecii? Obțineți suporturi speciale care vă vor ține cărțile sub control și vă vor decora frumos biblioteca de acasă!

Cincizeci de fețe de mobilier

O bibliotecă în picioare este o piesă de mobilier care are mult mai multe întrebuințări – și o poți folosi așa cum dorești! Ideal pentru un hol mare sau un vestiar ca loc pentru eșarfe, pălării și șepci. Puteți pune pantofii pe raftul de jos, astfel încât totul să fie la îndemână și să nu mai trebuiască să scotociți prin dulapuri și sertare.
Un raft deschis este, de asemenea, o alternativă excelentă la suporturile de flori! Uneori avem atât de multe plante încât trebuie să le rezervăm un loc special. Un suport de flori este o idee excelentă care vă va permite să vă prezentați frumos plantele. În același timp, designul deschis al mobilierului va asigura un acces adecvat la lumina soarelui pentru plantele dumneavoastră. Este, de asemenea, o piesă de mobilier versatilă, ideală atât pentru camera de zi, cât și pentru dormitor. Va fi perfectă ca bibliotecă pentru jucării în camera unui copil și pentru rechizite școlare, manuale și caiete în camera unui adolescent. O bibliotecă pentru camera de zi va găzdui colecția ta de fotografii, decorațiuni sau orice alte obiecte de colecție.

Bibliotecă industrială – esența stilului minimalist

Bibliotecile moderne sunt, de asemenea, o piesă de mobilier perfectă pentru cei care apreciază minimalismul și soluțiile practice. Acestea sunt utilizabile la maxim, constituind în același timp un element interesant al decorului camerei. Construcția minimalistă a bibliotecii industriale nu supraîncarcă vizual camera, spre deosebire de dulapurile încorporate sau vitrinele din sticlă. Cu toate acestea, forma simplă, geometrică a bibliotecii de mansardă este atât de universală, încât se va potrivi perfect în orice interior în stil minimalist – și în baie. În această cameră avem nevoie și de un loc pentru a depozita cosmeticele, parfumurile sau prosoapele de rezervă. Dacă nu vrei să găurești peretele pentru a agăța o etajeră, o etajeră dreptunghiulară pentru baie sună ca un plan bun!