Mese din lemn

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Mese din lemn

Anumite piese de mobilier de casă au multe utilizări. O masă este cu siguranță o astfel de piesă de mobilier multifuncțională. În afară de rolul său obișnuit, care constă în servirea meselor pe el, poate servi și ca blat de lucru în bucătărie sau ca birou pentru a studia sau a lucra. Cu toate acestea, alegerea mesei potrivite depinde de spațiul disponibil al camerei. De aceea, oferim mesele noastre din lemn în diferite dimensiuni și forme. Astfel, veți găsi o piesă de mobilier perfectă atât pentru spațiile mari, cât și pentru cele mici. O masă mare de sufragerie va funcționa de minune cu scaune, iar scaunele se pot ascunde cu ușurință sub o masă mică de bucătărie.
O idee interesantă este, de asemenea, să alegeți o masă, o bancă și o măsuță de cafea din aceeași familie. Prin amplasarea lor în diferite încăperi ale casei, veți crea o amenajare coerentă și foarte elegantă a spațiului casei dumneavoastră.

O masă pentru toată lumea

Dacă aveți o familie mare sau invitați des prieteni, o masă mare este o necesitate! Toată lumea își va găsi un loc confortabil la ea. Alegerea dimensiunii mesei depinde de nevoile dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de o masă de luat masa pentru 8, 10 sau chiar 12 persoane, o veți găsi aici! Dacă sunteți în căutarea a ceva mai mic, cum ar fi o masă de bucătărie pentru 4 sau 6 persoane, veți găsi, de asemenea, modelul potrivit. Gama largă de dimensiuni ale blatului de masă înseamnă că fiecare va găsi o piesă de mobilier care să se potrivească perfect nevoilor sale.
Dacă alegi o masă suficient de mare, vei putea să încapă nu doar întreaga familie sau invitații, ci și vesela. Când puneți tot ce aveți nevoie chiar pe masă, veți reduce timpul petrecut între bucătărie și zona de luat masa. În loc să trebuiască să cărați mereu vasele înăuntru și afară, veți putea petrece timp la masă, bucurându-vă de momentele petrecute cu cei dragi.

Du-te pentru stil

Lemnul natural este un material care nu se demodează niciodată. De aceea, mesele din lemn masiv sunt clasice atemporale care reprezintă esența bunului gust. Puteți opta pentru un model din lemn de frasin, stejar sau pin în culoarea sa naturală sau puteți alege o nuanță dintr-o paletă de nuanțe disponibile. Cu siguranță, o masă din lemn vă va servi de ani de zile, mulțumindu-vă în mod constant cu caracterul său invariabil la modă și interesant!
Dacă doriți să vă mobilați camera de zi într-un mod unic și oarecum exclusivist, merită să asociați masa cu o comodă de living, de preferință de culoare neagră. În acest fel, veți obține un design elegant și unic al interiorului dvs. Acest aranjament armonios va adăuga o notă de lux camerei dvs. și va încânta întreaga familie și toți vizitatorii!