Paravane de grădină

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 7 rezultate

Paravane de grădină

Grădina din curtea din spate este un loc în care petrecem multe momente de relaxare și distracție – nu numai în lunile calde. De aceea, dorim să ne asigurăm confidențialitatea. Ecranele de grădină ne oferă posibilitatea de a ne separa spațiul personal. Este o piesă de echipament care nu numai că își îndeplinește perfect funcția utilitară, dar vă și decorează grădina. Puteți opta pentru un model din oțel, traforat, sau pentru un panou solid din Corten. Totul depinde de dumneavoastră, de preferințele dumneavoastră și de caracterul grădinii dumneavoastră. Panourile decorative din metal vor da cu siguranță un caracter unic grădinii dumneavoastră și o vor face să iasă în evidență prin designul său trendy!

Drumul spre o grădină secretă

Lipsa de intimitate este, de obicei, o problemă pentru persoanele care au grădini în cartiere de locuințe unifamiliale. Instalarea unui paravan vă permite să acoperiți orice punct din grădină, cum ar fi o piscină sau o groapă de nisip. De asemenea, puteți ascunde în spatele ei elemente tehnice, cum ar fi un aparat de aer condiționat sau un ventilator. Un paravan este, de asemenea, o idee excelentă pentru a acoperi compostorul, de obicei neatractiv. Panourile metalice vor ascunde de ochii dumneavoastră tot ceea ce doriți – și o vor face într-un mod remarcabil de elegant!
Dacă locuiți într-o casă cu terase și aveți doar o grădină mică, un paravan de grădină va deveni cu atât mai indispensabil! Aceasta vă va permite să vă separați spațiul terasei de vecinii apropiați. Panourile Corten funcționează cel mai bine în acest rol. Ele creează un spațiu închis, personal – și foarte designer! – azil, ascunsă la vedere.

Umbrele și umbrele unui ecran

Ecranele de grădină au mult mai multe avantaje decât simpla acoperire sau compartimentare a unui spațiu ales. În zilele mai reci, acestea protejează împotriva vântului sau a curenților de aer. Primăvara și vara, ele oferă o umbră plăcută. De asemenea, panourile pot fi folosite pentru a umple pereții foișoarelor și pergolelor pentru a crea un punct focal interesant în grădină, care să rupă modelul tipic al mobilierului de grădină din lemn. Ecranul metalic are, de asemenea, avantajul față de lemn că este insensibil la condițiile meteorologice. Panourile din tablă de oțel sunt protejate împotriva coroziunii, astfel încât vă vor rezista cu siguranță ani de zile.
Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru o perioadă foarte lungă de timp, cel mai bine este să optați pentru Corten. Acest material este extrem de rezistent la diferite condiții meteorologice. Un ecran realizat din acest oțel va fi acoperit, de-a lungul anilor, cu un strat care îl face rezistent la rugină. Prin urmare, culoarea sa se va accentua în timp.

O grădină de artă privată

Ecranele noastre merită să fie combinate cu panouri de gard. Cu astfel de panouri puteți crea nu numai un gard, ci și o balustradă de balcon sau de terasă. Mizând pe un design asemănător atât al gardului, cât și al paravanului, grădina ta va căpăta un aranjament frumos și coerent. Avem mai multe tipuri de modele, inclusiv florale sau geometrice, iar în cadrul fiecărui tip există o gamă largă de modele: de la cele foarte ornamentale până la forme neobișnuite, simple – ca și cum ar fi dintr-o pictură abstractă. Veți găsi cu siguranță designul perfect de paravan care să se potrivească cu grădina dvs. și să vă facă să vă simțiți ca într-un paradis privat!