Panouri de perete 3D

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Panouri de perete 3D

Designul interior contemporan ne oferă multe – putem să ne îndeplinim practic oricare dintre visele noastre de decorare, deoarece există multe soluții și materiale disponibile. Adesea, mulți oameni visează ca pereții din casa sau apartamentul lor să aibă un aspect original și modern. Cum să obțineți un astfel de efect? Este ușor – ar trebui să pariați pe panouri decorative de perete 3D de înaltă calitate! Produsele disponibile în magazinul nostru se disting printr-un aspect unic. Acestea îi vor satisface cu siguranță chiar și pe cei mai pretențioși iubitori de design modern.

Panourile decorative sunt o soluție perfectă în designul interior contemporan și creează aranjamente de perete unice. Acestea sunt la modă și plăcute din punct de vedere estetic, deoarece permit finisarea pereților fără rosturi sau chituire vizibile. În plus, panourile tridimensionale sunt disponibile într-o varietate de modele, astfel încât veți găsi cu siguranță modelul perfect pentru casa sau apartamentul dvs., precum și pentru biroul sau sediul dvs. comercial. Este o idee excelentă pentru a aduce un design unic în interiorul tău!

Avantajul panourilor MDF, care sunt fabricate în tehnologia 3D, este, de asemenea, funcționalitatea ridicată. Acestea au proprietăți mult mai bune decât cele ale panourilor populare din polistiren expandat sau ghips. Acestea sunt durabile, ușoare, ușor de curățat și simplu de finisat. În plus, acestea sunt ușor de instalat pe perete. În plus, panourile 3D se disting printr-o bună izolare termică și acustică, precum și prin cea mai înaltă calitate și precizie. Placa MDF, din care sunt fabricate panourile, este un material ușor de prelucrat, iar datorită frezării profunde a panourilor, acestea au decorațiuni expresive și foarte vizibile.

Ceea ce este important, noi livrăm panourile noastre în formă brută, gata de finisare. Veți primi panourile amorsate și șlefuite. Acest lucru înseamnă că le puteți vopsi în orice culoare doriți. Acest lucru vă oferă posibilități aproape nelimitate! Finisate în tehnologie 3D, puteți ajusta în mod liber panourile de perete în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră, astfel încât să se potrivească cel mai bine în amenajările dumneavoastră. Puteți vopsi toate panourile 3D într-o singură culoare sau puteți decide să aveți mai multe elemente într-o nuanță diferită. Această soluție este o modalitate foarte simplă de a obține un efect foarte spectaculos!

Designul pe o rolă

Panourile decorative pentru pereți sunt un adevărat hit al decorării moderne. Acestea reprezintă o versiune mai contemporană și mult mai interesantă a lambriurilor, care, cândva foarte la modă, nu au îmbătrânit bine. Panourile 3D, realizate din MDF, pot fi prelucrate în orice formă datorită proprietăților materialului. Acesta este motivul pentru care o mare varietate de modele originale sunt disponibile în magazinul nostru. Veți găsi cu ușurință un panou 3D care va completa perfect amenajarea camerei selectate.

Dintre toate formele posibile, cele mai populare motive sunt diferite tipuri de valuri, disponibile în mai multe versiuni. Acest tip de panouri decorative pentru pereți se va potrivi perfect în diverse încăperi și se va potrivi în majoritatea interioarelor. În primul rând, un panou de perete delicat și ondulat va arăta frumos în dormitor, unde va fi plasat ideal în spatele tetierei patului. Dacă este așezat pe tot peretele, va da camerei un stil cu totul nou. Dar modelele mai decorative funcționează la fel de bine și în dormitor. Sau optați pentru o culoare puternică! Un panou galben va da cu siguranță un impuls de energie interiorului tău, ceea ce te va trezi dimineața.

Panourile de perete 3D sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a acoperi suprafața peretelui din camera de zi sau din sufragerie. Alegerea panourilor date va fi cu siguranță dictată de stilul camerei care este decorată. Panourile cu un model regulat sau cu un finisaj care imită lemnul natural funcționează bine în aranjamentele mai clasice. Pe de altă parte, un model original, asimetric se potrivește camerelor moderne. În plus, puteți alege un panou atât în culori discrete, cât și, dimpotrivă, într-o nuanță neuniformă!

Totuși, există cu siguranță mai multe posibilități, iar panourile decorative pot fi folosite în oricare dintre camerele tale! Locul lor este, de asemenea, în sală, unde merită să pariezi pe culoare. Unul dintre pereți, acoperit cu un panou tridimensional de culoare intensă, va da culoare întregii încăperi. Aceasta este o soluție deosebit de bună pentru camerele mici, unde nu există spațiu pentru elemente și decorațiuni suplimentare. Panoul decorativ 3D în sine va fi un element interesant al aranjamentului, economisind în același timp spațiu!

Adăugați caracter!

Desigur, instalarea panourilor decorative de perete 3D nu este ideală doar pentru interioarele private. Vă întrebați cum puteți face ca unitatea dvs. de catering să iasă în evidență față de celelalte? Optați pentru panouri de perete 3D unice! Cu siguranță nu este un tip de finisare a suprafeței foarte comun. Datorită acestui lucru, interiorul dvs. va căpăta un caracter original și modern și va ieși în evidență față de concurență. Până la urmă, decorul este unul dintre criteriile extrem de importante în alegerea unui local!

Dacă aveți un restaurant la modă sau un cocktail bar, pariați pe panouri moderne, gri, care seamănă puțin cu betonul. În plus, puteți pune panouri nu numai pe pereți, ci și pe tejgheaua barului. Un panou decorativ de culoare cupru cald este perfect pentru un loc confortabil, iar un model botanic delicat într-o nuanță pastelată moale este perfect pentru o cafenea sau o patiserie.

Conduceți un salon de înfrumusețare elegant, un hotel șic sau o stațiune SPA? Atunci panourile decorative 3D sunt produsele perfecte și pentru dumneavoastră! Culoarea aurie va sublinia perfect aranjamentele în stil glamour. Acesta va arăta minunat la recepție, impresionând clienții și oaspeții cu designul interior unic încă de la început. Desigur, puteți alege, de asemenea, să terminați camerele de hotel cu panouri. Acest lucru va adăuga cu siguranță o notă unică întregului aranjament, care va fi caracteristică pentru o anumită unitate.

Fără îndoială, panourile decorative de perete 3D își vor găsi locul și în interioarele de afaceri. Modelul în culoarea oțelului, în tonuri discrete, va pune perfect în valoare un birou modern sau o sală de conferințe. În interioarele oficiale puteți folosi la fel de bine un panou decorativ 3D alb, decorat cu un model minimalist.

Un grup de discuții fără menajamente

Pentru mulți oameni este important ca interiorul lor să fie nu numai frumos, ci și unic și excepțional. Această posibilitate este oferită de panourile de perete 3D disponibile în magazinul nostru, realizate din MDF. Cu siguranță te vor ajuta să faci din orice cameră un spațiu de designer! Ceea ce este important este că toate panourile de perete 3D propuse sunt individuale și unice – nu veți găsi nimic similar în oferta magazinelor de bricolaj! Din acest motiv, panourile noastre de perete sunt o alternativă interesantă la panourile 3D și la cuferele disponibile în marile lanțuri. În plus, produsele noastre sunt ușor de instalat.

De asemenea, cărămizile expuse sau cărămizile de tip cărămidă sunt foarte frecvente. Din păcate, acestea sunt extrem de populare în zilele noastre și acest tip de aranjament poate fi găsit în sute de case și apartamente. Dacă sunteți în căutarea unei alternative originale la acest tip de finisaj interior, ar fi bine să mizați pe panourile 3D! Cu ajutorul lor, peretele tău va căpăta un stil unic, devenind principalul decor al spațiului. Este o alegere perfectă dacă doriți să aveți pereți diferiți în casa dvs.!

Dacă vă decideți asupra acestui tip de panouri de perete, merită să le evidențiați cu un iluminat selectat corespunzător. În acest scop, puteți utiliza spoturi sau spoturi, care vor sublinia și evidenția frumos frezele adânci ale panoului decorativ. Un astfel de iluminat va funcționa perfect cu orice panou, creând în plus o rețea de modele de lumină și umbră pe suprafața acestuia. Oferiți panoului dvs. o față complet nouă și bucurați-vă de un aranjament unic pentru o perioadă lungă de timp!