Numere case

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 15 rezultate

Numere case

Cine dintre noi a simțit uneori frustrarea care apare când nu găsim adresa pe care o căutăm … Cu siguranță, noi înșine nu am vrea să aducem acest sentiment persoanelor care ne vor vizita. Din acest motiv, avem nevoie de numere case. Acestea nu vor permite doar persoanelor să vă găsească proprietatea dvs, ci și poștașilor, curierilor și furnizorilor. În caz de defecțiune, aceștia vor ajuge fara probleme la tine acasă: coșar, instalator sau electrician. Cu toate acestea, ar trebui să amplasați numere pe fațadă nu numai pentru îngrijirea casei sau a oaspeților, ci mai ales pentru dvs.! Dacă trebuie să apelați la un medic sau o ambulanță, numărul casei va arăta serviciilor medicale proprietatea corespunzătoare. După cum știți, navigațiile GPS nu au întotdeauna adrese corect codificate sau pur și simplu nu sunt actualizate și nu au adrese ale caselor nou construite în baza de date. Așadar, merită să pariați pe numere de adresă clare și fiabile – mai presus de toate pentru propria siguranță!

Plăcuța de adresă

O propunere interesantă la numerele clasice sunt plăcuțe decorative cu număr și denumirea străzii. Acestea pot fi amplasate pe un gard sau pe o casă, acestea nu sunt doar o utilitate, ci și un element decorativ. Dacă vă decideți asupra unui model de tablă, puteți alege negru sau alb. Datorită acestui fapt, modelul etichetei pe care l-ați ales se va potrivi perfect stilului și caracterului casei dvs.! Pentru construcții moderne, atât publice, cât și private, vă recomandăm o plăcuță de oțel Corten. Este o soluție trendy, cu un design excepțional și, mai presus de toate, fabricată din material durabil. O placuță cu numărul casei, realizată din acest material, va fi un completare interesantă pentru partea din față a unei case sau birouri moderniste.

Număr de ordine

Amintiți-vă că, a avea un număr casă nu este doar un aspect de comoditate, ci este în primul rând o datorie! Legea reglementează acest aspect printr-un act special. Conform legii, proprietarul clădirii ar trebui să îi dea un număr secvențial în termen de treizeci de zile de la atribuirea acestui număr de către comună. In caz contrar va rezulta o amendă! Locația numerelor sau a plăcii nu ar trebui, de asemenea, să fie aleatorie. Un astfel de marcaj trebuie plasat într-un loc vizibil pe peretele frontal al clădirii. Nu poate fi ascuns de nimic. Dacă casa este situată în spatele curții, numărul casei ar trebui să fie pe gard. Cel mai bine este dacă este iluminat suplimentar – acest lucru va permite identificarea proprietății.