Cuiere pentru biciclete

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Cuiere pentru biciclete

Nu vă puteți imagina cum ar fi să vă deplasați prin oraș cu bicicleta? Prețuiți un stil de viață sănătos și ecologia? Sau poate că mersul pe bicicletă este calea ta spre un weekend bun? Ciclismul este asociat cu libertatea și are multe avantaje. Cu toate acestea, are un dezavantaj: vehiculul nostru ocupă mult spațiu în interior, ceea ce, într-un fel, ne limitează libertatea. Fie că o ținem în apartament sau în garaj, este important să gestionăm funcțional spațiul destinat celor două roți. Suporturile pentru biciclete sunt de mare ajutor. Este o modalitate simplă de a rezolva cu ușurință problema spațiului pentru vehiculul nostru.

Suport de perete pentru biciclete

Lipsa unui spațiu adecvat pentru un monociclu este o problemă cu care se confruntă mulți iubitori de mers pe două roți. Parcarea bicicletei în aer liber poate fi o adevărată bătaie de cap de teama furtului sau a coroziunii. Plasarea acestuia pe un coridor poate fi o pacoste pe termen lung. Gararea bicicletei pe balcon face ca această parte a apartamentului să fie inutilizabilă – și același lucru este valabil și pentru pivniță. Păstrarea bicicletei în garaj poate părea cea mai bună idee – dar de câte ori v-ați răsturnat din greșeală iubita bicicletă? Instalarea unui suport de biciclete de perete va rezolva problemele în fiecare dintre aceste situații! Prin înșurubarea suportului de perete în orice loc dorit, nu numai că autovehiculul dvs. își va găsi propriul loc, dar veți aduce și ordine în spațiul dvs.

Design pe două roți

Un cuier pentru biciclete poate fi nu doar o soluție practică, ci și decorativă! Optăm din ce în ce mai mult pentru biciclete care nu sunt doar confortabile, ci și frumoase și atrăgătoare din punct de vedere al formei și culorii. O bicicletă agățată pe hol sau pe coridor poate servi ca o decorațiune originală a apartamentului nostru. Un vehicul montat în camera unui adolescent îi va da acestuia un aer mai personal și mai sportiv.
Umerașele noastre orizontale se caracterizează prin asamblare ușoară – durează doar câteva momente și nu va mai trebui să vă faceți griji pentru găsirea unui loc potrivit. Agățarea unei biciclete pe un cuier este chiar mai ușoară – durează câteva secunde! Este o opțiune sigură pentru vehiculul dumneavoastră – suportul pentru cadru a fost prevăzut cu capace speciale de cauciuc pentru a nu zgâria vopseaua. Dacă aveți o bicicletă pentru femei, cea mai bună opțiune este suportul pentru pedale și anvelope. Ambele modele sunt disponibile în două culori: negru și alb, astfel încât să puteți alege cel care se potrivește cel mai bine nu numai interiorului, ci și bicicletei dumneavoastră!