Baze pentru mese

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 124 de rezultate

Baze pentru mese

Masa este esențială în orice locuință. Fie că preferați o masă din lemn, sticlă sau metal, gusturile sunt diverse. Cu toate acestea, toate mesele au ceva în comun. Ele adună oameni în jurul lor. Fiecare zi, ele îi invită pe cei dragi să împartă momente speciale împreună. La masă, avem ocazia să experimentăm momente cheie atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Prin urmare, când vine vorba de a alege o masă pentru casa, apartament sau birou, decizia poate fi dificilă. O masă durabilă va fi martora multor momente memorabile de familie și a succeselor din carieră. Astfel, este esențial să alegeți baze solide pentru mese. Acestea trebuie să susțină blatul și orice obiect așezat pe el. Chiar și atunci când masa devine centrul unei petreceri.

În plus, o bază fiabilă poate preveni incidente neplăcute, cum ar fi picioarele rupte ale mesei. Bazele de mese din metal sunt moderne și funcționale. Acestea nu doar că susțin eficient masa, dar și aduc un plus de stil interiorului.

Bază solidă

Piciorul de masă cu talpa din metal nu este doar utilitar. Asemeni unei sculpturi, acesta poate deveni punctul central al unei camere. Metalul rece, împreună cu designul dinamic, creează o bază fascinantă pentru o masă. Este ideal pentru interioare minimaliste. Mai mult, accentuează frumos caracterul unui spațiu cu stil industrial. Cadrul din metal este atemporal. De asemenea, se evidențiază printr-un design special, aliniat la tendințele actuale.

Ramă din metal

Baza metalică este versatilă. Astfel, poate susține nu doar o masă, ci și o bancă, o măsuță de cafea sau chiar un birou. Acest aspect deschide o gamă largă de opțiuni pentru amenajarea diverselor camere: sufragerie, bucătărie, living. Aceeași ramă este potrivită și pentru birouri, săli de conferințe sau holuri. Integrând mobilier cu baza metalică în diferite spații, poți obține sau accentua un echilibru armonios în designul interior.

O masă cu blat din sticlă, lemn sau plastic

Bazele pentru mese metalice oferă o multitudine de posibilități, mai ales atunci când sunt combinate cu blaturi din lemn, sticlă sau plastic. Deoarece metalul complimentează și accentuează aceste blaturi într-un mod distinctiv. Alegând dintre modelele disponibile, fiecare cu personalitatea sa, poți transforma o masă într-o veritabilă sculptură, care devine repede centrul de atracție al camerei. De fapt, este așa de captivantă încât captează imediat atenția celor care intră în cameră. Avem în ofertă mai multe modele, inclusiv cele populare ca Spider și Milan. Acestea dau impresia unei mese cu picioarele rupte. Pe lângă acestea, oferim și alte opțiuni precum: auto-asamblarea bazei de masă Spider, care constă din opt elemente, picioare de masă în diverse stiluri și chiar mese complete din lemn masiv, cum ar fi stejar, frasin și pin.