Baze pentru mese

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 171 de rezultate

Baze pentru mese

Masa este una dintre cele mai importante piese de mobilier din casă dumneavoastră. O masă din lemn, o masă din sticlă sau poate o masă din metal? Gusturile variază, dar fără îndoială trebuie de subliniat faptul că masa adună oameni în jurul ei în fiecare zi și îi invită să petreacă timpul împreună. Momente importante, atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională, se întâmplă adesea la masă. De aceea, alegerea unei mese atunci când amenajați o casă, un apartament sau un birou este o adevărată provocare. Dacă masa va servi ani de zile, va asista la multe momente minunate de familie și la succese profesionale. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să alegeți baze de mase solide, care să țină blatul și tot ce este pe el, chiar dacă acesta devine un ring de dans pentru o vreme.
O bază fiabilă, care face ca o masă cu picioarele rupte să fie un obiect din trecut. Baze pentru mese din metal sunt o soluție modernă care nu numai că va fi funcțională, ci va deveni și un mobilier modern.

Bază solidă

Picior de masă cu talpa din metal este un obiect utilitar care, la fel ca o sculptură, poate deveni punctul focal al unei camere. Răcoarea metalului combinată cu forma dinamică a designului ne oferă o bază extrem de interesantă pentru masă. Acesta va funcționa în interioruri minimaliste și, de asemenea, va sublinia perfect caracterul camerei într-un stil industrial. Cadru din metal este o soluție atemporală și, în același timp, avand un design aparte, care se potrivește cu cele mai noi tendințe.
Ramă din metal
Baza metalică este universală, deci poate sta la baza nu numai a unei mese, ci și a unei bănci, măsuțe de cafea, chiar și pentru un birou. Datorită acestui fapt, se deschid noi posibilități de amenajare a camerelor individuale ale casei: sufragerie, bucătărie și living. O astfel de ramă poate fi utilizată și în amenajarea de birouri, săli de conferințe și holuri. Utilizarea mobilierului cu bază metalică în mai multe încăperi vă va permite să creați sau să subliniați echilibrul armonios al interiorului.

O masă cu blat din sticlă, lemn sau plastic

Baze pentru mese metalice oferă multe posibilități, deoarece metalul va accentua blaturile din lemn, sticlă și plastic într-un mod unic. Alegerea unui anumit model disponibil, fiecare cu caracterul său unic, creează o sculptură individuală, care ulterior formează cadrul mesei și punctul focal al camerei, care atrage involuntar atenția. Oferim peste o sută de baze de masă, iar modelele selectate sunt fabricate din oțel inoxidabil. Cele mai populare modele sunt Spider și Milan, care oferă în mintea noastră impresia mesei cu picioarele rupte. De asemenea, oferim: posibilitatea auto-asamblăre a bazei de masă Spider, care constă din opt elemente, picioare de masă simple în multe stiluri și achiziționarea unei mese complete din lemn masiv: stejar, frasin și pin.