Fantani de grădină

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Fantani de grădină

Mulți oameni consideră că murmurul blând și liniștitor al apei este relaxant și calmant. Pentru a obține această ambianță atmosferică în paradisul dvs. de acasă, sunt amplasate fântâni de grădină. Cu toate acestea, uneori, aceasta pare a fi o instalare complicată, care necesită multă muncă. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr! Fântânile cu un circuit închis de apă sunt o soluție foarte convenabilă. Acest lucru înseamnă că nu este nevoie să le conectați la sistemul de canalizare. Doar turnați apa în rezervor și conectați dispozitivul la electricitate – și vă puteți bucura de contactul cu izvorul care țâșnește!
Toate fântânile noastre sunt echipate cu iluminare cu LED-uri. Datorită acestui lucru, ele vor arăta frumos și după lăsarea întunericului. Iluminarea lor frumoasă, reflectată pe suprafața apei, va conferi grădinii dvs. o aură misterioasă, de basm. Serile de vară nu vor fi niciodată mai speciale!

Aruncă o monedă pentru noroc

Grădinile cu o fântână câștigă imediat în eleganță, iar izvorul însuși devine un punct focal care atrage imediat atenția asupra sa. De aceea, merită să pariați pe o fântână solidă din gama superioară și nu pe cel mai ieftin model de pe piață. Suntem siguri că fântâna noastră luminoasă va deveni o vitrină frumoasă și exclusivistă a grădinii dumneavoastră. Dacă aveți o grădină mare și căutați o soluție exclusivistă, pariați pe un model clasic, rotund. Combinați-o cu plante frumoase, expuse în ghivece asortate, și veți crea un aranjament modern care amintește de grădinile palatului. Dacă suprafața grădinii dvs. nu este prea mare, optați pentru o fântână de mici dimensiuni, care amintește oarecum de o cascadă. Pentru a o face să iasă în evidență pe fundalul naturii, puneți-o pe un piedestal. Acest lucru va crea un punct focal interesant care arată ca o statuie modernă. De asemenea, puteți folosi aceeași soluție pe o terasă sau într-o foișor, acolo unde spațiul este limitat. Acesta va adăuga cu siguranță mult caracter proprietății dumneavoastră!

O sursă de înțelepciune

Pe lângă calitățile lor estetice, fântânile noastre au și o serie de avantaje practice. Acestea sunt incredibil de ușor de instalat. Nu necesită o pregătire specială a grădinii sau a terasei – tot ce trebuie să faceți este să le conectați la priză. Puteți muta cascada în orice loc de pe proprietatea dumneavoastră, în orice moment. Dacă este necesar, puteți goli apa din fântână și o puteți ascunde. Prin urmare, este o alegere sensibilă și inteligentă, dar foarte luxoasă!
De obicei, fântânile sunt plasate în linie cu iazurile de grădină și iazurile Din păcate, acestea au o serie de dezavantaje. Trebuie să le rezervați o cantitate considerabilă de spațiu sau să le includeți în proiectul inițial al grădinii.  În plus, le stabiliți “o dată pentru totdeauna”. – Nu aveți opțiunea de a le muta în altă parte a proprietății. Același lucru este valabil și pentru îndepărtarea lor – nu o veți face pentru un sezon sau pentru perioada în care copiii noștri mici vor fi mari. Din toate aceste motive, arhitectura mică sub forma unui element de apă modern este o alternativă excelentă la iazurile sau iazurile tipice.