Suporturi pentru medalii

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 82 de rezultate

Suporturi pentru medalii

Ai succes în sport, dar medaliile tale stau la fundul unui sertar? Sau poate că cineva apropiat este un medaliat care nu are cum să-și afișeze realizările? Suporturile pentru medalii sunt soluția perfectă pentru aceste probleme! Aceasta este o piesă de echipament necesară pentru fiecare atlet. Vă permite să găsiți cu ușurință un loc pentru trofeele dvs. și să vă prezentați cu eleganță realizările sportive. În plus, un astfel de cuier va fi un element decorativ interesant al interiorului. Se va potrivi perfect în camerele de mansardă și în camerele decorate într-un stil tineresc, modern. Agățătorul de medalii, combinat cu un citat motivațional pe perete, va crea un aranjament coerent, ideal pentru toți cei care iubesc sportul!

Un cuier pentru toată lumea

Oferim umerașe dedicate multor discipline sportive, cum ar fi alergarea, înotul, baschetul sau fotbalul, printre altele. Cu toate acestea, sunt disponibile mult mai multe sporturi! Oferim, de asemenea, umerașe cu diverse texte motivaționale sau umoristice. De asemenea, este posibil să comandați un suport de medalii cu un nume sau cu propriul text. Oferim, de asemenea, suporturi de medalii simple, fără simboluri sau inscripții suplimentare, care sunt ideale pentru prezentarea unui număr mare de medalii, de exemplu în școli sau cluburi sportive. Cu o gamă atât de largă de posibilități, oricine este sigur că va găsi un model perfect adaptat caracterului și sportului său. Este un produs ideal pentru toți cei care participă la diverse competiții și evenimente sportive în număr mare.

Un loc pe podium

În timp, pe măsură ce colecția dvs. de medalii crește, s-ar putea să vă fie dificil să le puneți pe toate pe un singur suport. Prin urmare, poate fi o idee bună să le organizați pe mai multe umerașe diferite. O soluție interesantă este de a atârna diferitele culori în ordinea în care câștigătorii se află pe podium. Medaliile de argint vor fi puțin mai jos, în stânga, iar cele de bronz vor atârna în dreapta celor de aur. Un suport separat poate fi utilizat pentru medalii comemorative sau de participare. În acest fel, puteți crea un aranjament unic care nu numai că vă expune inteligent trofeele, dar vă și decorează camera!

Atingeți aurul!

Desigur, există multe alte posibilități de design! Puteți alege cum să vă afișați medaliile în funcție de tipul de trofee pe care le-ați câștigat. Medaliile tale sunt în principal de aur? Alegeți-vă cuierul în această culoare! Ai cele mai multe insigne de argint? Un umeraș în aceeași culoare va completa perfect colecția ta. Sau poate că negrul va sublinia mai bine culorile nobile ale medaliilor dumneavoastră? Alegerea vă aparține! Fie că alegeți negru, alb, aur, argint sau bronz, medaliile dvs. vor arăta cu siguranță magistral.

Un cadou pentru medalie

Un suport pentru medalii este, de asemenea, cadoul perfect pentru fiecare campion, pentru a vă arăta aprecierea pentru munca grea și succesul lor. Nu numai că poate fi un cadou separat, dar poate fi atașat și medaliei prezentate pe podium.
Umerașele sunt disponibile în mai multe dimensiuni și lățimi: 20, 40, 60 sau 80 de centimetri. Toate sunt realizate din oțel structural de înaltă calitate. Acest lucru asigură o durabilitate magistrală a produsului, care va servi ani de zile, deținând multe medalii câștigate. Designul interesant al umerașelor noastre va atrage cu siguranță fiecare fan al sportului și veți face un cadou minunat!