Rafturi de perete

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 13 rezultate

Rafturi de perete

Romane, atlase, manuale școlare, cărți de referință, ziare și reviste – toată lumea are acasă o colecție de cărți mai mare sau mai mică. Indiferent dacă colecționați ficțiune sau non-ficțiune, aveți nevoie de rafturi. Acestea fac posibilă păstrarea în ordine a colecției noastre literare și, de asemenea, utilizarea înțeleaptă a spațiului. De asemenea, acestea facilitează găsirea volumelor preferate, deoarece cărțile, cu spinările orientate spre cititor, sunt ușor de găsit. Amintiți-vă că pe un raft suspendat puteți plasa nu numai cărți, ci și tot ceea ce colecționați. Fie că este vorba de figurine, CD-uri, fotografii sau colecții de filme, orice ai pune pe raft, va fi acolo!

Un produs de top

Indiferent de numărul de titluri și formate pe care le dețineți, aveți nevoie de un loc confortabil pentru a vă depozita colecția. Rafturile suspendate sunt o soluție care laudă caracterul practic și buna organizare. Un astfel de raft practic nu ocupă niciun spațiu – spre deosebire de bibliotecile în picioare. Puteți găsi oriunde o bucată de spațiu pe perete pentru el – chiar dacă spațiul pe podea nu este foarte mare. Un model care valorifică la maximum spațiul puțin folosit este raftul de colț. Amplasat într-un colț al unei camere, va deveni un decor original. Este o soluție excelentă în cazul în care aveți nevoie de spațiu de depozitare suplimentar și nu puteți amplasa un dulap suplimentar. Raftul metalic este foarte durabil și rezistent la zgârieturi. Îl puteți șterge umed fără să vă faceți griji că îl veți deteriora. Din păcate, mobilierul din lemn necesită mai multă îngrijire și întreținere. Un raft realizat din metal de înaltă calitate garantează că vă va servi ani de zile, păstrând invariabil cărțile în ordine.

Cărți la îndemână

Rafturile noastre de cărți au un loc în fiecare cameră din casa ta. Dacă sunteți un mare fan al gătitului, agățați unul în bucătărie – toate cărțile de gătit vor fi mereu la îndemână! În camera copiilor, o machetă decorată cu un personaj de animal prietenos își va găsi un loc minunat – cu siguranță îi va încuraja pe micii cititori să citească. În plus, va exista o ordine reală între basme, benzi desenate și romane pentru copii, ceea ce va satisface părinții. Dacă obișnuiți să citiți în camera de zi, vă recomandăm să agățați acolo un raft invizibil pentru cărți, care este adevăratul nostru succes. Are cârlige speciale în partea de jos pentru a fixa capacul, astfel încât raftul devine invizibil. În ciuda marii sale popularități, nu este deloc un articol cu preț ridicat! Indiferent de stilul în care decideți să vă aranjați biblioteca, puteți fi siguri că veți găsi un raft care se va potrivi cu caracterul colecției dumneavoastră. De ce? Toate modelele sunt disponibile în cinci culori: negru, alb, auriu, argintiu și cupru.

Totul la locul său

Este o idee interesantă să aranjezi o cameră într-un stil coerent. Pentru a obține acest efect, merită să se pună accentul pe elementele reciproc complementare ale designului interior. Dacă combinăm un raft cu suporturi interesante pentru cărți, vom obține nu numai un spațiu practic pentru cărți, ci și un decor armonios. Un suport de ziare cu un design similar, așezat dedesubt, va fi o componentă excelentă pentru întreaga cameră. Dacă vom pune lângă raft un citat de perete al scriitorului nostru preferat, vom crea un adevărat paradis al lecturii!