Panouri gard

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 153 de rezultate

Panouri gard

Planificarea unui gard de proprietate este o adevărată provocare! La urma urmei, acesta îndeplinește funcții extrem de importante: nu numai că marchează granițele parcelei, ci și protejează proprietatea împotriva accesului neautorizat. În plus, grădina, ascunsă în spatele unui gard solid, oferă intimitatea necesară. Datorită acestui lucru, putem să ne folosim propriul teren fără să ne temem de privirile unor terțe părți. Grătare în grădină, seri pe terasă sau jocuri de copii în aer liber – toate aceste activități se vor desfășura într-o atmosferă relaxată și sigură. În plus, un gard durabil și decent crește valoarea întregii proprietăți.
Bineînțeles, gardurile oferite sunt o alegere excelentă nu numai pentru parcelele private, ci și pentru orice zonă cu un caracter mai public sau oficial. Acestea vor funcționa foarte bine ca un cadru pentru un hotel, o sală de banchet sau o afacere privată. Oțelul întunecat este un material atât de elegant și atemporal, încât va sublinia perfect caracterul comercial sau oficial al clădirii.

Panouri metalice pentru garduri

Un alt aspect important este materialul de construcție. Dintre cele mai comune, cea mai bună este oțelul acoperit cu pulbere. Acest material este foarte rezistent la diferite condiții meteorologice. Prin urmare, nu necesită practic nicio întreținere, spre deosebire de un gard din lemn, care necesită o impregnare regulată. De asemenea, deschiderile din oțel au o mulțime de avantaje față de gardurile din beton. În primul rând, panourile individuale sunt mult mai ușoare. Datorită acestui fapt, transportul și asamblarea lor este cu siguranță mai ușoară. Gardurile din panouri sunt, de asemenea, mult mai ușor de construit decât cele din cărămidă sau piatră. Este suficient pentru a fixa deschideri individuale gata făcute pe stâlpi de gard. În plus, puteți asorta cu ușurință poarta și grilajul din același material și cu un model similar sau identic.

Înconjurați-vă de design

Gardul de panou drept este, de asemenea, o mare decorare a parcelei: atât din exterior, cât și din interior. De aceea este atât de important să alegeți garduri de grădină cu un cap: la urma urmei, le vom privi în fiecare zi! De aici și gama largă de desene și modele disponibile. Ne dorim ca fiecare client să găsească intervalul ideal care să se potrivească cu caracterul proprietății sale și să le satisfacă așteptările. Cei care țin la intimitatea lor pot opta pentru un model încorporat cu gravură delicată. Dacă sunteți în căutarea a ceva ușor, panourile traforate vă vor atrage cu siguranță. Iubitorii de natură vor aprecia frumoasele motive florale.
Căutați ceva mai ușor? Nici o problemă! Verificați panourile noastre de gard și comandați un produs personalizat. Mai mult, le puteți alege și pentru a construi un balcon, o terasă sau o balustradă de verandă. Datorită acestui fapt, întregul sistem de împrejmuire va arăta coerent și armonios. În acest fel, veți amenaja întregul spațiu al grădinii dumneavoastră ca un profesionist!