Suport chei

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 92 de rezultate

Suport chei

Dinou întârzi din motiv că ai pierdut timpul căutând cheile? Sau poate ai plecat fără ele și, după ce te-ai întors acasă, așteptai în gol în fața ușii pana la revenirea altor membri ai gospodăriei? Ți-e teamă că în cele din urmă le vei pierde și nu le vei găsi în propriul apartament? Cheia pentru rezolvarea acestor probleme este suport special conceput pentru astfel de solicitari! Dacă va fi amplasat în holul tău, cheile vor avea propriul spațiu în apartamentul dvs.. Un suport vizibil pentru chei vă va aminti întotdeauna să le luați cu dvs. și vă va împiedica, de asemenea, să pierdeți aceste lucruri mici, dar necesare. Umerașele nu numai că vor aduce ordine în spațiul dvs., dar vă vor economisi și foarte mult timp.

Cheia ordinii

Suporturilor de chei merita de subliniat aspectul funcțional. Primul lor avantaj, dar nu cel mai important, este să aduci ordină printre cheile tale, pe care cu siguranță le ai multe. Cheie casă, cheie poartă, cheie cutie poștală, cheie dulap, cheie bicicletă, cheie de la serivi, cheie de la mașină … Le poți număra la nesfârșit, dar un singur articol le va rezolva pe toate! Un alt plus al unui astfel de umeraș este că împiedică zgârierea mobilierului. De câte ori au aruncat cu grijă chei care au zgâriat o masă sau un dulap în hol? Umerașul vă va proteja mobilierul împotriva deteriorării. Puterea unor astfel de cârlige este, de asemenea, faptul că cheile atârnate pe ele sunt inaccesibile copiilor.

De asemenea, merită subliniat faptul că suportul pentru chei va fi produsul funcțional nu numai în spațiul casnic. De asemenea, își va îndeplini perfect rolul în camera de control, portiera sau pensiune, fiind un element nu numai de amenajare interioară, ci mai presus de toate un obiect practic care facilitează foarte mult munca .

Idei de cadouri

Dacă subliniem aspectul practic al suportului pentru chei, să nu uităm de funcția sa decorativă. Este un cadou perfect pentru o nouă casă sau apartament. Oferit la o petrecere de ziua de naștere sau la o petrecere de casă, va satisface cu siguranță gazdele introducând o soluție originală și confortabilă în hol. O idee interesantă – nu doar în calitate de un cadou! – este posibil personalizarea acestuia prin utilizarea orice text din literele unice disponibile. De asemenea, este posibil să achiziționați un suport personalizat cu propriul nume. Există o gamă variata de posibilități, dar au un lucru în comun – utilitate și design interesant!