Rafturi pentru baie

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 14 rezultate

Rafturi pentru baie

În fiecare casă și apartament există diverse categorii de produse care ne ajută să păstrăm spațiul ordonat și a căror lipsă ar fi resimțită dureros de toți membrii gospodăriei. Fără aceste obiecte și accesorii, casa ar fi un dezastru și un haos total. Baia este un loc deosebit de dezordonat, deoarece este plină de articole de toaletă, pachete mici și tot felul de accesorii de baie. Aici sunt necesare în special soluții ergonomice – cum ar fi rafturile practice pentru baie! Acestea păstrează toate obiectele esențiale mici și mari și articolele de toaletă preferate la locul lor, mereu la îndemână și gata de utilizare în orice moment. Atârnate pe perete, rafturile sunt o piesă de mobilier funcțională: sunt produse de depozitare ideale atât pentru băile mari, cât și pentru cele mici. În gama noastră, veți găsi o varietate de modele de rafturi pentru baie: drepte și de colț, ideale și pentru duș și deasupra căzii.

Fără îndoială, un raft convenabil pentru baie este o soluție care funcționează bine și în toalete. Chiar dacă încăperea cu baia sau dușul este separată, în toaletă merită, de asemenea, să aveți grijă de un spațiu de depozitare suplimentar pentru accesorii precum hârtie, săpun sau prosoape de rezervă. Instalarea unui raft de calitate vă va ajuta, fără îndoială, să păstrați lucrurile în ordine și veți putea găsi cu ușurință articolele de toaletă și alte accesorii de baie de care aveți nevoie pentru uzul zilnic. La urma urmei, nu ne putem pune întotdeauna toate lucrurile în dulapul de sub chiuvetă! În plus, dorim să avem acces ușor la unele dintre produsele noastre cosmetice. În spațiile mici, chiar și un raft de baie scurt poate găzdui câteva obiecte esențiale. Vă întrebați ce raft va funcționa mai bine în baia dvs.: un raft drept sau un raft de colț? Depinde de locul în care este instalat, dar oricare dintre ele vă va ajuta cu siguranță să vă poziționați accesoriile preferate!

Suport solid

Este clar că mobilierul de baie trebuie să fie cât mai durabil, rezistent și atemporal. Același principiu se aplică și la rafturile din baie! În primul rând, acordați atenție materialului de construcție, astfel încât raftul să fie rezistent la diverși factori, cum ar fi umiditatea ridicată sau schimbările de temperatură din cameră. La urma urmei, acesta este tipul de produs care va fi utilizat intensiv într-un mediu umed. În plus, rafturile de baie sunt adesea curățate cu agenți tensioactivi, așa că ar trebui să alegeți unul care să fie rezistent la substanțe chimice. Pe baza acestor factori, modelele din gama noastră reprezintă cea mai bună alegere. De ce? În primul rând, oțelul este un material durabil, care nu este susceptibil de deteriorare – spre deosebire de cele mai populare rafturi din sticlă. Chiar dacă scăpați ceva pe el, un raft metalic va fi în regulă, spre deosebire de modelele din sticlă. În plus, fiecare raft de baie din gama noastră are un dispozitiv de siguranță în partea din față pentru a împiedica căderea lucrurilor. Înălțimea depinde de modelul pe care îl alegeți.

Nici rafturile din lemn pentru baie nu sunt ideale, deoarece lemnul tinde să se umfle și să se deformeze atunci când este expus la umiditate ridicată. Un raft metalic poate rezista în orice condiții! Cu siguranță vă va servi pentru o perioadă lungă de timp și va supraviețui multor renovări. De asemenea, puteți găsi adesea rafturi de baie montate cu ventuze. De obicei, elementele de fixare slăbesc în timp, astfel încât orice produs pe care îl puneți pe un astfel de raft va cădea odată cu el. Fără îndoială, o soluție mult mai bună este să alegeți un raft care se montează pe perete cu ajutorul unor fișe de perete și nu cu ajutorul unor ventuze. Un alt avantaj al rafturilor metalice pentru baie este că puteți decide asupra aspectului lor. Toate modelele, atât cele simple, cât și cele decorative, sunt disponibile în cinci culori. Sunt disponibile până la cinci culori: negru, alb, auriu, argintiu și cupru. Bineînțeles, veți primi, de asemenea, prize în culoarea pe care o alegeți pentru a ascunde elementele de montare. Astfel, puteți asorta perfect culoarea raftului cu cea a plăcilor și a altor accesorii din baie.

Confortul raftului

Prima asociere cu un loc pentru un raft în baie este spațiul de sub oglindă. Aici punem “necesitățile”: periuțe și pastă de dinți, creme și parfumuri. Cu siguranță face mai ușor ritualul de înfrumusețare de dimineață sau relaxarea de seară în spa-ul de acasă. În plus, veți avea întotdeauna la îndemână un set de produse cosmetice preferate. Cu toate acestea, este de asemenea o idee bună să agățați raftul mai sus pentru a vă păstra produsele de curățare pe el. De asemenea, este o idee bună să atârnați un raft suplimentar deasupra mașinii de spălat. Acolo puteți pune lucrurile esențiale pentru spălare, cum ar fi detergentul de rufe, balsamul de rufe și capsulele. În acest fel, veți organiza o cutie de scule convenabilă, facilitând menținerea curățeniei în baie și depozitarea substanțelor chimice în cauză. În plus, copiii nu ar trebui să aibă acces la substanțe chimice de uz casnic. Înălțimea corespunzătoare a ansamblului de rafturi este o garanție pentru depozitarea în siguranță a substanțelor chimice care nu vor fi accesibile celor mai tineri.

Un alt model din oferta noastră este un raft de înaltă calitate care are cârlige. Dacă vă decideți pentru acest tip de produs, pariați pe o soluție funcțională – un raft și un umeraș într-unul singur! Astfel, veți avea la îndemână nu numai accesoriile și cosmeticele, ci și prosopul, halatul de baie sau pijamaua. În plus, vă scutiți peretele de găurirea suplimentară. Un raft cu un cuier, agățat lângă duș sau cadă, vă va simplifica cu siguranță pregătirile zilnice, deoarece toate lucrurile se vor afla la un loc. Acest tip de raft funcționează foarte bine în băile mici, unde fiecare centimetru de perete valorează greutatea sa în aur.

E timpul pentru un duș

O altă problemă pe care mulți dintre noi o au este să își păstreze lucrurile în ordine la duș. Șampon, balsam, gel de duș, săpunuri, bureți și flaneluri… Căutați o soluție convenabilă pentru a găsi un loc pentru toate acestea? Instalează un raft de perete în dușul tău! Vă recomandăm un raft de colț pentru duș, deoarece designul său traforat înseamnă că apa nu rămâne blocată pe suprafața sa. Raftul de colț în formă triunghiulară este soluția perfectă pentru colțurile nefolosite din baie. Un model realizat din oțel inoxidabil, finisat în efect cromat, va funcționa foarte bine în cabina de duș. Acest tip de oțel este rezistent la influența apei și la schimbările de temperatură. Desigur, modelele clasice din metal funcționează bine și ca rafturi de duș. Rafturile realizate din metal pot fi expuse în siguranță la dușuri calde sau reci zilnice. Deoarece sunt fabricate din oțel inoxidabil, contactul zilnic cu un jet de apă nu le va afecta calitatea. În plus, acoperim toate rafturile noastre de baie cu un strat de pulbere profesională, care are un efect pozitiv asupra durabilității acestora.

Atunci când plasați un raft în duș, puteți pune cu ușurință toate produsele necesare pe el. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji pentru a păstra totul în ordine în acel spațiu mic din duș. Un raft este o idee mai sigură decât așezarea lucrurilor pe podeaua căzii de duș. Dacă totul se află la distanță de braț, puteți elimina acest risc și vă puteți face dușul zilnic mai confortabil. Instalarea unui raft deasupra căzii de baie este o idee la fel de bună. Un colțar sau un raft dreptunghiular va funcționa la fel de bine aici. Astfel, cada dvs. nu va mai fi aglomerată cu produse de baie!

Armonie pură

Accesoriile de baie de toate felurile au o mare influență asupra modului în care arată baia noastră. De aceea, este o idee bună să alegeți accesorii care sunt concepute într-un stil similar. De aceea, este o idee bună să puneți produsele noastre împreună în seturi, pentru că în acest fel puteți crea un aspect coerent în camera dumneavoastră. Rafturile de baie sunt cel mai bine asortate cu suporturi pentru prosoape în aceeași culoare pe care o alegeți. Bineînțeles, puteți alege și un model finisat în crom sau într-o culoare complet diferită. Puteți opta pentru o bară clasică pentru prosoape, care necesită găurirea peretelui, sau puteți opta pentru un model interesant de plafon. În plus, oferim și suporturi moderne pentru prosoape. Arată foarte bine plasate lângă baie sau duș. Marele lor avantaj este că nu necesită găurire sau orice alt tip de instalare!

În conformitate cu ultimele tendințe, plantele în ghiveci sunt, de asemenea, un succes în designul băii. Dacă aveți un spațiu liber, alegeți un suport de flori – în acest fel puteți crea un design interior la modă, original și armonios. Important este că puteți alege un pat de flori în aceeași culoare cu rafturile din baie: negru, alb, auriu, argintiu sau cupru. Acest lucru va adăuga cu siguranță o notă unică băii dvs. și o va face să iasă în evidență față de restul. Arătați-le celorlalți că utilizarea unei băi frumos amenajate poate fi o plăcere!