Standuri bufet

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Standuri bufet

O bună prezentare este cheia succesului. Acest lucru este valabil și pentru alimente! Pentru a o face să pară tentantă și apetisantă, trebuie să o prezentați corespunzător. Dacă serviți mâncare într-un restaurant, acest lucru nu este dificil, dar cum rămâne cu diverse evenimente și banchete? Sistemele de bufet sunt o modalitate ideală de a servi mâncare apetisantă la astfel de evenimente. Acestea permit expunerea mâncărurilor pregătite într-un mod elegant și atrăgător pentru ochi. Sunt perfecte pentru toate tipurile de degustări, petreceri de Revelion, botezuri, nunți și alte evenimente speciale. Este o soluție convenabilă și ingenioasă pentru unitățile de catering și restaurante, precum și pentru hoteluri. Seturile de bufet sunt potrivite pentru servirea atât a mâncărurilor calde, cât și a gustărilor reci, a prăjiturilor și a băuturilor și băuturilor. Cu siguranță vor fi folosite în mod frecvent!

Set modular

Sistemul de bufet pe care îl oferim este o propunere excelentă pentru sectorul Horeca: hoteluri, restaurante și companii de catering. De ce? Pentru că posibilitatea de a o înființa și de a o aranja este uriașă! Puteți alege un set gata făcut sau elemente individuale complete în funcție de nevoile dumneavoastră. Rafturile au fost construite în așa fel încât să puteți amplasa rafturile practic la orice înălțime. Diferitele dimensiuni ale prezentatoarelor vă permit să compuneți configurația perfectă pentru sistemul modular. Rafturile sunt, de asemenea, disponibile în mai multe variante diferite: pătrate și dreptunghiulare. Prin urmare, veți reuși cu ușurință nu numai să configurați, ci și să modificați în mod liber forma bufetului în funcție de nevoile actuale.

Optați pentru stil

Setul nostru de bufet este sinonim cu clasa și bunul gust. Turnurile și rafturile sunt realizate din oțel, vopsite în câmp electrostatic în negru mat. Rafturile din sticlă sunt, de asemenea, realizate în negru elegant, care nu se demodează niciodată. Datorită acestui fapt, sistemul nostru își va găsi perfect locul la orice eveniment oficial. Culoarea universală îl face să se potrivească în toate tipurile de interioare – de la hoteluri moderne, la săli de nuntă bogat decorate, la grădini în aer liber. Forma modulară este elegantă și discretă, pe de o parte, și interesantă și atrăgătoare, pe de altă parte.
Calitatea înaltă a materialelor asigură că sistemul nostru de bufet va dura mulți ani și va continua să impresioneze participanții la orice eveniment!