Paturi metalice

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 3 rezultate

Paturi metalice

Căutați un pat pentru dormitorul copiilor dumneavoastră? Sau poate aveți nevoie să mobilați o cameră într-un hostel sau cămin de tineret? Atunci paturile supraetajate metalice vor fi perfecte pentru tine! Acestea sunt modele practice care pot găzdui atât copii, cât și adulți. Datorită dimensiunilor lor, acestea oferă o odihnă confortabilă, ocupând în același timp puțin spațiu și permițându-vă să le folosiți într-un mod funcțional. Modelele cu etajere sunt o modalitate excelentă de a economisi spațiu într-o cameră, în special atunci când camera este mică sau este împărțită de frați și surori. Forma simplă face ca piesa de mobilier să se potrivească perfect în decorul oricărei încăperi – fie că este vorba de un stil loft, clasic sau tineresc. Designul universal le face ideale și pentru spațiile publice.

Rame de pat

Ramele de pat din metal sunt cu siguranță mai practice decât cele din lemn – lemnul necesită o îngrijire și o impregnare corespunzătoare, în timp ce metalul este cu siguranță mai ușor de folosit în fiecare zi. În plus, cadrele metalice sunt mult mai ușoare, ceea ce reprezintă un mare avantaj în transport. Un alt avantaj al paturilor supraetajate din metal este posibilitatea de a ajusta aspectul lor la decorul camerei. Puteți comanda rama în negru, alb, auriu, argintiu sau cupru. În cazul în care patul va sta într-un hostel sau cămin, negrul universal va fi cea mai bună alegere. Căutați ceva pentru camera tinerilor? O culoare distinctivă a ramei va completa perfect decorul unei camere de tineret! Toate cadrele noastre pentru paturi supraetajate sunt concepute pentru a se potrivi cu saltele de 90×200, care este o dimensiune universală. Astfel, este ușor să potriviți salteaua potrivită cu cadrul.

Paturi supraetajate pentru adulți și copii

Paturile supraetajate din metal sunt sinonime cu caracterul practic. Acestea se disting prin capacitatea mare de încărcare, datorită căreia chiar și adulții pot ocupa patul superior. Acestea se disting prin asamblarea și dezasamblarea rapidă și ușoară, ceea ce le face o alegere excelentă pentru utilizare ocazională. Acestea pot fi pliate și depozitate cu ușurință în pod sau în subsol în orice moment și pot fi curățate și reasamblate rapid atunci când este nevoie. Balustradele de pe patul superior și inferior garantează siguranța în timpul somnului. În plus, este posibilă separarea unui model în două modele unice, ceea ce este ideal în cazul unei rearanjări. Paturile supraetajate extensibile sunt ideale pentru case particulare, precum și pentru pensiuni, hoteluri și cabane de munte. În cazul unor modificări în cameră, paturile pot fi demontate în două paturi separate, ceea ce sporește posibilitatea de aranjare a acestora!