Citate pe perete

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Citate pe perete

Cine dintre noi nu a visat vreodată să bea cafea în compania scriitorului sau mentorului lui preferat? Există o modalitate de a face ca cuvintele lui să răsune în spațiul dvs. – acestea pot fi montate de perete! Cuvintele artistului sau eroului nostru preferat, prezentate într-o cameră sau sufragerie, înlocuiesc prezența sa în viața noastră. Sensul cuvintelor scrise ne va da putere în eforturile noastre zilnice.

Gânduri de aur

Inscripția decorativă va fi, fără îndoială, un decor inedit al apartamentului dumneavoastră. Realizat cu cea mai mare grijă, va atrage cu siguranță privirea oaspeților. Citatul metalic se va potrivi armonios cu interiorul auster și modern. Spațiile clasice și scandinave sunt, de asemenea, un fundal frumos pentru citatele de perete (în special pe fundal alb). Caramida, lemnul sau vopseaua – ornamentele metalice se potrivesc cu orice material!

Înțelepciunea între ghilimele

Modelele inscripțiilor noastre sunt foarte diverse și mulți dintre ei citează scriitori proeminenți. Le recomandăm în special pentru living. O astfel de maximă, de exemplu, prezentată lângă un raft cu cărți, este o completare a spatiului. Desigur, să nu luăm totul în serios! Cuvintele umoristice vor aduce un apartament de panache și fantezie în apartamentul nostru. Un citat amuzant vă va înveseli cu siguranță într-o zi mohorâtă și o doză de energie pozitivă!

Inspiră-te

Completarea camerei a unui adolescent cu citatele motivaționale este o idee genială. Se vor potrivi bine, de exemplu, în camera unui adolescent. O astfel de problemă se va armoniza perfect cu cuierul de medalii, creând un „perete al faimei” în camera tânărului sportiv. Spațiul perfect pentru lozincile motivaționale este, de asemenea, un hol sau un coridor. O privire înainte de a ieși din casă te va face să câștigi imediat energie pentru întreaga zi!

Citate religioase pe perete

Multe dintre citatele noastre provin din Biblie, în special Noul Testament și cartea Psalmilor. De asemenea, avem sentințe pronunțate de cele mai importante figuri ale Bisericii, inclusiv gândurile de aur ale lui Ioan Paul al II-lea. Citatele religioase din sufragerie sau hol vor indica clar valorile casei. O astfel de inscripție, prezentată lângă o cruce sau o icoană metalică, va crea un spațiu plin de pace și reflecție în care întreaga familie se va putea aduna împreună pentru rugăciune.