Cuiere model câini

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Cuiere model câini

Iar vă agățați câinii pentru că nu vă amintiți unde ați pus ultima dată lesa? Animalul tău de companie zăbovește lângă ușă în timp ce tu cauți frenetic pe hol și pe coridor după zgarda lipsă? O modalitate simplă și funcțională de a organiza lucrurile câinelui tău este să agăți un cuier special. Va fi potrivită nu numai pentru lese, ci și pentru coliere, botnițe, hamuri, recipiente pentru pungi sau dulciuri. Astfel, toate accesoriile animalului dvs. de companie vor fi întotdeauna la îndemână, iar plimbarea câinelui dvs. va fi o adevărată plăcere. Astfel de umerașe pentru lese sunt un element decorativ interesant și original al fiecărui hol și vor mulțumi ochiul proprietarului câinelui.

Cadou pentru câinele tău

Cu siguranță, mulți dintre noi își tratează prietenul cu patru picioare nu doar ca pe un animal de companie, ci, mai presus de toate, ca pe un membru al familiei. Prin urmare, decidem adesea să îi oferim ceva special pentru a-i aprecia dragostea și afecțiunea. Cel mai bun mod de a face acest lucru este un cadou cu numele animalului tău de companie. În acest fel, puteți sublinia importanța lui pentru întreaga familie. Un umeraș cu imaginea unui câine este, de asemenea, o alegere bună, astfel încât să puteți vedea dintr-o privire cui aparțin lucrurile.
Dacă te gândești că nu este pentru cârnați, te înșeli! Cel mai popular cuier costă doar aproximativ cincizeci de zloți.

Cel mai bun prieten al omului

Atunci când ne amenajăm apartamentul, nu uităm de spațiul pentru animalul nostru de companie. Atunci când aranjați un colț special pentru el, merită să plasați acolo nu numai un pat și jucării, ci și un element cu numele animalului dvs. de companie. În loc de o simplă emblemă, poate fi un umeraș practic! Putem să ne lăsăm imaginația să zburde și să-i oferim prietenului nostru cel mai confortabil colț posibil.

Nu doar brelocuri pentru câini

Pe lângă iubitorii de câini, iubitorii de pisici vor găsi și ei ceva pentru ei! Oferim accesorii și decorațiuni legate de alte animale de companie. Merită cu siguranță să acordați atenție unui cârlig decorat cu un personaj de pisică sau unor suporturi de cărți decorate cu personaje de animale, inclusiv un câine sau o pisică. Sunt interesante și decorațiunile de perete cu motive de animale.