Suporturi pentru cărți

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Suporturi pentru cărți

Cuvântul tipărit are multe fețe. Ficțiune, rapoarte, romane, manuale, atlase, reviste, jurnale… Ne place să mânuim hârtie adevărată. Cu toate acestea, dezordinea se strecoară adesea în biblioteci. Căutați modalitatea perfectă de a o ține sub control cu ușurință? Suporturile de cărți sunt o soluție excelentă! Acestea vă vor ține volumele sub control, indiferent de formatul sau dimensiunea lor. Nu numai că cărțile dvs. vor fi în centrul atenției pe raft sau pe birou, dar suporturile de cărți în sine vor funcționa perfect ca element decorativ de interior. Acestea se vor compune frumos cu spițele multicolore ale cărților tale. Acestea reprezintă o soluție practică nu numai pentru fiecare cititor, ci și pentru cei care apreciază ideile originale.

Veți găsi sprijin în ele

O gamă largă de suporturi va satisface cu siguranță așteptările chiar și ale celui mai exigent cititor. Oferim peste șaptezeci de modele, care se referă la natură, artă sau cultură pop. În plus, fiecare model este disponibil într-una dintre cele cinci culori: negru, alb, auriu, argintiu sau cupru, pentru a se potrivi cel mai bine cu stilul și caracterul bibliotecii dumneavoastră. Posibilitatea de a alege culoarea suportului va fi cu siguranță pe placul perfecționiștilor, care își stabilesc titlurile în funcție de cheia de culori.

Sala de lectură de acasă

Cu siguranță fiecare șoarece de bibliotecă visează să aibă propriul colț de lectură liniștit. Deci, de ce să nu le aranjezi într-un stil coerent? Adăugați doar o lampă de podea lângă un fotoliu confortabil și un raft de cărți deasupra acestuia. În acest fel, în câțiva pași vă puteți crea un refugiu de vis. Un suport de carte decorativ, combinat cu o inscripție murală interesantă sau un citat, va completa caracterul individual al unei camere de lectură de acasă.

Ordonat ca un basm

Cărțile din camera unui copil sunt deseori un dezastru. Introducerea unui raft pentru cărți în spațiul unui tânăr cititor va rezolva cu siguranță această problemă și îl va învăța o bună organizare a lucrurilor sale. Prin urmare, suporturile de cărți pot fi un cadou ingenios pentru cei mai tineri iubitori de literatură. În special populare în rândul copiilor sunt desenele în formă de animale: pisici, câini sau bufnițe. O opțiune excelentă sunt și suporturile de cărți care se referă la cele mai frumoase basme și fabule. O recuzită decorativă pentru cărți va completa cu siguranță dulapul fiecărui mic cititor.

Biblioteca creativă

Suporturile de cărți sunt un element util în colecțiile de cărți de acasă, în timp ce în clădirile publice, cum ar fi școlile, grădinițele sau bibliotecile, sunt pur și simplu indispensabile. Datorită lor, rafturile sunt în ordine, permițându-vă să găsiți cu ușurință articolul pe care îl căutați. În cazul colecțiilor mari de cărți, cea mai bună alegere este un suport de cărți neted, fără ornamente suplimentare.