Ceasuri de perete

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 144 de rezultate

Ceasuri de perete

Timpul zboară inexorabil, iar oamenii au căutat întotdeauna modalități de a-l măsura cu precizie. Lumea de astăzi grabită și haoitică, unii dintre noi uită să se oprească măcar o clipă ca să privească în jur, dar trebuie totuși să știm ce oră este, să nu întârziem niciodată, să știm cât ne mai rămâne și să fim la curent cu toate. Când ne aflăm în afara casei, verificăm de obicei ora la telefon, dar ceasuri de perete vor funcționa excelent în interior. Este un element elegant și care nu iese din moda, care combină două avantaje: uzabilitate și decorativitate! Ceasurile pe care le oferim vin într-o varietate de stiluri și dimensiuni, așa că un lucru este sigur – vor fi un decor unic al spațiului dvs. Și, chiar daca cei fericiții nu controlează timpul – mai ales în weekend!

Recomandări preliminare

Ceasuri de perete îndeplinind, în același timp, un rol functional și util, ceasul a încetat să fie un simplu îndrumător, in ceea ce privește indicarea orei exacte. Confecționat din materiale diverse, sub forme inedite, un ceas de perete reprezintă un accesoriu practic si interesant, ce adaugă și completează structura planului decorativ al camerei. Prezentat de exemplu, în hol, se va armoniza frumos cu tencuiala decorativă este o modalitate interesantă de diversificare a peretelui. Acest motiv deosebit atrage atenția, stârnește interesul și conferă camerei un caracter unic și ulterior va arată ora cand trebuie să plecați la serviciu sau la școală.
Ceasurile clasice ușor exclusive sunt cele mai potrivite pentru camera de zi. Vor adăuga stil și eleganță într-un mod subtil și de bun gust. Un mare accent de aranjare sunt cronometrele, care în forma lor se referă la ceasurile turn – un exemplu poate fi modelul Big Ben, care reproduce cel mai faimos ceas din lume. Forma inspirată de ceasul gării va sublinia frumos un perete din beton, cărămidă vopsită în roșu sau alb.
Pentru dormitor, recomandăm ceasuri din lemn sau asemănătoare lemnului, modele atrăgătoare, astfel încât să nu adormiți niciodată pentru a lucra din nou. Pentru camere decorate în stil provensal, vă recomandăm modele în stil rustic, care vor sublinia fundalul tapetului.

Ceasuri de bucătarie

La alegerea ceasuri de bucătărie, urmăm criterii ușor diferite. Trebuie sa tinem cont, de valoarea estetică a acestora, dar funcția practică este superioară celei decorative. Acestea ar trebui să aibă un cadran clar și lizibil, astfel încât, chiar și atunci când priviți rapid pe fugă, să vedeți ce oră este. Datorită acestui fapt, vom ști exact dacă este timpul să scoatem tortul din cuptor. Dacă nu aveți temporizator, aveți nevoie de un ceas de bucătărie cu atât mai mult. La urma urmei, trebuie să urmăriți cu atenție orele, minutele și uneori chiar și secundele care trec, astfel încât încercările dvs. culinare să aibă succes. Pentru numărătoarea inversă în bucătărie, vă recomandăm recent ceasurile retro la modă. Credeți că acest stil are cele cinci minute, care vor trece în curând? Nimic nu ar putea fi mai greșit! Este o temă minunată, atemporală, care se referă în același timp la trecut și în conformitate cu tendințele actuale și viitoare. Cu siguranță va rezista testului timpului!

Alegerea la timp

Spațiile oficiale și publice sunt un loc specific pentru ceasuri. Pe de o parte, acestea sunt o piesă de echipament foarte de dorit și, pe de altă parte, ar trebui să se potrivească cu caracterul oficial al clădirii. Modelele mari vor funcționa excelent în birouri, iar stilul ceasului este cel mai potrivit pentru interior. Caracterul sălii de conferințe poate fi subliniat prin utilizarea unui ceas modern. Pe de o parte, acesta va fi un detaliu decorativ, iar pe de altă parte, va permite să controlați lungimea întâlnirilor de afaceri.
Hotelurile și pensiunile sunt locuri în care clienții acordă o atenție deosebită decorului. În prezent avem o gamă de mare, merită să distingeți hotelul dvs. de alții. Prin urmare, alegerea unui ceas de perete în hol sau la recepție este o sarcină importantă! Un model clasic cu oglindă va arăta exclent într-un hotel de lux. Într-un interior modern, merită să prezentați un ceas din metal. Dacă conduceți o pensiune de familie în care timpul trece încet și viața se mișcă într-un ritm liniștit, alegeți un model floral din lemn.

Micul ceasornicar

Ceasuri pentru copii reprezintă o chestiune separată. Acestea ar trebui să fie foarte lizibile, astfel încât cei mai mici să poată învăța cu ușurință să folosească ceasul. Prin urmare, numerele ar trebui să fie arabe, nu romane – pentru a nu face învățarea și mai dificilă! Cu toate acestea, merită să alegeți un model care să fie nu numai clar, ci și potrivit pentru camera unui copil. Ceasuri de perete cu o culoare caldă și o formă frumoasă, de exemplu nori, vor funcționa excelent în camera unui copil. Cu siguranță va încuraja copilul să învețe cum să folosească ceasul de perete clasic și va deveni un adevărat maestru! Montarea unui astfel de ceas nu este dificilă. Indiferent dacă aveți vopsea, placare, panouri sau zidărie pe pereții interiori, cu siguranță va dura doar o clipă. Toate ceasurile noastre au o mișcare de cuarț. Este alimentat cu baterie, drept urmare nu necesită din partea dvs alte sarcini. În plus, este foarte precis – dacă setați ceasul cu precizie, nu va fi în grabă sau târziu.