Vatre de grădina

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 28 de rezultate

Vatre de grădina

Una dintre cele mai plăcute forme de petrecere a timpului în aer liber este să faci un foc de tabără cu familia sau prietenii. Din păcate, este asociat cu aprinsul laborios al focului și apoi – cu curățarea îndelungată a grădinii. Vatre de grădina ne oferă răspunsul la aceste probleme. Sunt ușor de aprins și mult mai rapide și mai ușor de curățat. Sunt surse excelente de lumină și căldură nu numai în după-amiezile mai reci, ci și în serile de vară și nopțile calde. De asemenea, vor funcționa excelent primăvara și toamna. Vă oferă posibilitatea să vă bucurați de momentele petrecute împreună, fără gândul persistent din spatele – „Cine o va curăța mai târziu?”. A deveni gardianul vetrei nu a fost niciodată mai facil!
Mai mult decât atât, trepiedul poate fi amplasat nu numai pe gazon, dar, de asemenea, pe terasa. Datorită faptului că bolul de foc este situat deasupra suprafeței terasei, metalul încălzit nu va deteriora panourile sau plăcile.

O vatră pentru un foc de tabară

Vatra este, mai presus de toate, esența practicității. Nu este dificil să-l curățați de cenușă și reziduuri de combustibil. De asemenea, declanșarea unui foc în el este o chestiune mult mai simplă – marginile sale ridicate protejează flacăra delicată de explozii. O opțiune convenabilă este un focar cu grătar. Face ca praful să cadă în fund și încă ne bucurăm de buștenii care nu dispar sub stratul de cenușă. O vatră de grădină este, de asemenea, o soluție pentru persoanele care sunt îngrijorate de gazonul lor îngrijit. Trebuie de subliniat un aspect important, un foc tradițional arde un cerc inestetic în gazon.Vatra pe picioare împiedică iarba să intre în contact direct cu o flacără deschisă. Mai mult, locul pentru un foc de foc trebuie să ne servească în orice vreme, indiferent de ce și cu ce forță bate vântul. La urma urmei, nu vă veți distruge peluza în mai multe locuri! Șemineul portabil poate fi mutat cu ușurință în orice punct din grădină, astfel încât vântul să nu stingă flacăra mocnită.

Contact sigur cu focul

Vatra de foc este o propunere mult mai fiabilă decât un foc. Pereții ridicați împiedică vântul să împrăștie cenușă și căldură în curte și reduc riscul de incendiu într-o manieră necontrolată. Un alt avantaj al acestor produse este faptul că copiii vor avea dificultăți în contactul cu flăcările deschise, ceea ce le crește siguranța. Mai mult, o vatră de grădină este un element multifuncțional. Pe de o parte, poate acționa in calitate de un foc clasic unde putem coace cârnați pe un băț. Cu toate acestea, puteți alege oricând un vatră cu funcție de grătar. După instalarea grătarului suplimentar, puneți orice doriți pe grătar! Vatra are avantajul față de un grătar de cărbune că vă permite să vă bucurați de focul viu. Dacă alegeți un model cu diametru mare, veți putea așeza un cazan printre pădurile strălucitoare, în care veți pregăti mâncăruri aromate. Vatra de foc este accesoriul care schimbă complet atmosfera unei grădini. De aceea, în ultima vreme, a devenit nelipsită din proiectele de amenajare ale peisagiștilor și ale beneficiarilor de case cu grădină și terasă.  Focul este un element viu, care exercită o atracție irezistibilă din cele mai vechi timpuri. Vatra de foc oferă lumină, căldură și o atmosferă deosebită de care tu și ai tăi vă puteți bucura în orice anotimp.

În focul modernității

Dacă prețuiți nu numai confortul, ci și designul original, șemineele de grădină din oțel Corten vă vor interesa cu siguranță. Nu numai că au toate avantajele șemineelor, dar arată și foarte interesant. Culoarea maro naturală ruginită a acestui aliaj se armonizează frumos cu lemnul și focul, creând un fenomen incredibil de estetic. O vatră corten în formă pătrată sau neregulată, amplasată în grădină sau pe terasă, va fi, de asemenea, o sculptură modernă și un decor interesant. În combinație cu un suport din lemn, realizat din același aliaj, creează o compoziție originală, coerentă, care va deveni un decor al oricărei grădini.
Șemineele de formă rotundă din oțel sunt o propunere la fel de atractivă. Modelele realizate din acest material sunt nu numai stabile și ignifuge, ci și mai ușoare decât focarele masive cortenice. Mai mult, îți poți alege idealul nu numai după diametrul bolului, ci și după înălțimea picioarelor. În plus, trepiedele din oțel au fost echipate cu mânere ergonomice, facilitând mutarea cuptorului.