Picioare de mobilier

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 151 de rezultate

Picioare de mobilier

Printre accesorii, de obicei cele mai atrăgătoare sunt mânerele și picioare de mobilier. Datorită lor, în funcție de modelul ales, putem completa sau schimba caracterul mobilierului astfel încât să arate într- stil clasic sau modern. Picioarele interschimbabile nu numai că pot fi o completare a unei piese de mobilier, dar pot fi și cele mai deosebite decorațiuni ale acesteia. Sunt foarte des alese pentru mobilierul de bucătărie, care nu este întotdeauna echipat cu acest element. Picioarele din metal din oferta noastră sunt o alternativă mult mai elegantă la picioarele tipice de bucătărie. Cu toate acestea, pe lângă funcția estetică, acestea au și o latură foarte practică.

Partea practica a picioarelor

Picioarele mobilierului acționează ca o adevărată bază pentru mobilierul dvs. Picioarele sunt o soluție necesară pentru casele cu încălzire prin pardoseală. Datorită acestora, este asigurată posibilitatea disipării căldurii, deoarece mobilierul nu aderă direct la parchet sau panouri. Mai mult, acestea facilitează mutarea mobilierului și mențin camerele curate. Vor fi un aliat special al oricui are acasă un aspirator automat. Puteți curăța cu ușurință spațiul de obicei greu accesibil de sub mobilier. De asemenea, previn deteriorarea suportului fără a-l supraîncărca. Picioarele mobilierului sunt relativ ieftine, așa că le puteți înlocui ori de câte ori simțiți nevoia să vă schimbați. Este o idee minunată pentru oamenii care doresc să urmeze tendințele actuale. Înlocuirea doar a picioarelor vă va permite să modernizați mobilierul și să-i dați un caracter complet nou, la modă.

Puneți mobilier mai vechi pe picioare

Un set de picioare pentru mobilier este o soluție fantastică pentru renovarea acestuia. Uneori, o singură fractură te împiedică să profiți din plin de măsuța visului tău. Prin alegerea unui set de picioare loft la o masă mai veche, nu numai că veti reimprospata mobilierul, dar veți creea un caracter original, iar la utilizarea picioare decorative și elegante la cea mai obișnuită masă, puteți crea o piesă frumoasă de mobilier în stil glamour. Prin înlocuirea acestui element, puteți sublinia un caracter complet nou obiectelor renovate. Picioarele vor supraviețui cu siguranță multor piese de mobilier. Puteți oferi mobilierului dvs. vechi de epocă un caracter complet nou, unic. Mai mult, cu siguranță le veți îmbunătăți stabilitatea și veți crește capacitatea de ridicare și sarcina posibilă. Important, sunt foarte ușor de asamblat și nu necesită instrumente specializate.

Maiestatea sa Mobilier

Picioarele de mobilier din oferta noastră sunt disponibile în diferite dimensiuni (de la 15 la 60 cm) și forme. In ofertă veți găsi modele care sunt combinația ideală între practic și estetic. Mobilierul din lemn, precum dulapurile, rafturile, măsuțele de cafea, băncile și comoda se vor armoniza într-un mod spectaculos cu picioarele de mobilier din gama noastră de produse. Lemnul natural, combinat cu metal prețios, va da efectul unui clasic atemporal într-un stil modern. Astfel de picioare se vor potrivi perfect și cu mobilierul tapițat, precum canapele, pufuri și fotolii. Când doriti sa renovati mobilierul tapițat, gândiți-vă și la înlocuirea picioarelor acestuia cu altele noi. În acest fel, veți obține o piesă de mobilier complet schimbată!
Cu toate acestea, puteți alege eclecticismul și puteți alege un set diferit de picioare pentru fiecare piesă de mobilier pentru a vă exprima cel mai bine gusturile. Un alt avantaj este că sunt ușor de înlocuit cu un alt model, deci nu se pune problema plictiselii!