Inscripții pe perete

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Inscripții pe perete

Unii oameni atârnă fotografii și cărți poștale pe pereți, alții postere. Acest lucru se datorează faptului că cei mai mulți dintre noi urmăresc să își personalizeze cât mai mult posibil spațiul privat. Din acest motiv, inscripțiile metalice pe pereți au avut un real succes în ultimii ani, permițându-ne să ne exprimăm caracterul și valorile în câteva cuvinte sau pur și simplu să ne distrăm și în același timp să înfrumusețăm apartamentul. Decorațiunile realizate din acest material arată cu siguranță mai nobil și mai solid decât cele realizate din folie sau hârtie. Nu se decolorează, nu se crapă, nu se rupe și nu se desprinde de pe suprafață.

Exprimă-ți sinele interior

Scrisul pe perete este o modalitate excelentă de a te exprima. Cu atât de multe modele diferite disponibile, veți găsi cu siguranță cel care se potrivește perfect casei dumneavoastră. Sunteți un pasionat de gătit? Alege un semn pentru bucătăria ta, pentru că acolo bate inima casei tale! Dacă aveți o fire romantică, vă va plăcea săgeata albă delicată. Dacă prețuiți valorile familiei, veți fi interesați de o sentință frumoasă, perfectă pentru camera de zi. O inscripție amuzantă, atârnată pe hol, vă va îmbunătăți cu siguranță starea de spirit pentru întreaga zi – chiar și atunci când plecați la serviciu luni dimineața!

Mesaj: decorativ

Un panou metalic este elementul decorativ perfect, atrăgând atenția atât a familiei, cât și a oaspeților. Nu numai că vă reflectă personalitatea, dar vă și decorează casa. Inscripțiile cu o formă simplă, geometrică, vor pune cel mai bine în evidență interioarele moderne și de tip loft. Cele mai decorative se vor încadra într-un spațiu clasic, decorat cu o notă ușor romantică. Inscripțiile metalice se potrivesc de minune cu lemnul sau cărămida și, de asemenea, adaugă varietate pereților vopsiți într-o culoare solidă.

Litere decorative

Inscripțiile noastre metalice sunt o formă interesantă, spațială, ideală pentru aranjamente neconvenționale. Datorită durabilității lor, acestea reprezintă o alternativă mai bună la autocolantele de perete. De asemenea, acestea au un avantaj față de inscripțiile 3D – modelele, tăiate din tablă cu o grosime de aproximativ 2 mm, nu adună praf pe ele.
Citatele de perete din metal sau suporturile de medalii cu sloganuri motivaționale sunt, de asemenea, o opțiune atractivă. Oferim, de asemenea, umerașe de hol cu inscripții care vă vor întâmpina oaspeții încă din prag. Așa că suntem siguri că veți găsi inscripția perfectă care să se potrivească cu dumneavoastră și cu casa dumneavoastră!