Jardiniere de exterior

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Jardiniere de exterior

Atunci când proiectăm o grădină, încercăm să creăm un spațiu pentru relaxare și divertisment. Unii aleg să lenevească într-un hamac, alții să se joace cu mingea, în timp ce alții preferă să lucreze în grădină. Cu toate acestea, spațiul nostru verde nu este doar pentru oameni, ci și pentru plante! Ghivecele de grădină vor proteja și expune cele mai delicate plante ornamentale. Dacă le plantați în ghivece, acestea vor fi în siguranță pentru a nu fi dezgropate de câini, călcate în picioare de copiii care se joacă sau călcate de mașini și biciclete. În plus, plantele în ghiveci sunt mai ușor de fertilizat și de menținut bine udate. În acest fel, veți asigura condiții bune pentru plantele dvs., ceea ce aduce odihnă nu numai ochilor obosiți de la privitul fix la un ecran, ci și minții, care se liniștește prin verdeața liniștitoare.

În labirintul de soluții

Atunci când căutați ghivece moderne pentru grădină, se deschide o gamă imensă de posibilități. Din lemn, piatră, plastic, metal… E greu de decis! Vă recomandăm modelele fabricate din oțel Corten de cea mai bună calitate. Este cel mai bun material, pe tot parcursul anului, pentru expunerea în aer liber – ghivecele realizate din acest material nu trebuie să fie ascunse pe timp de iarnă! Nu necesită nicio întreținere, deoarece este special adaptat la condițiile meteorologice. Acest lucru conferă oțelului rezistent la intemperii un avantaj față de lemn, care, din păcate, necesită impregnare. De asemenea, metalul este cel mai durabil material, rezistent la răsturnare și cădere. Cu siguranță nu se va sparge, nu se va crăpa și nu se va sfărâma ca un vas de beton. Oțelul Corten se distinge prin frumoasa sa culoare brun-ruginie – culoarea se va schimba și se va accentua în timp, deoarece Corten “lucrează” atunci când este expus la soare și la ploaie. Nu se decolorează sau se estompează precum plasticul. Toți acești factori fac din ghiveciul din corten o investiție excelentă pentru anii următori, care vă va decora grădina timp de mai multe anotimpuri.

O grădină a abundenței

Modelele pe care le avem în gama noastră sunt de diferite forme și mărimi, așa că există ceva pentru toată lumea. De obicei, optăm pentru ghivece mari, care se vor integra mai bine într-un spațiu deschis. Cu toate acestea, când vine vorba de alegerea formei, puteți paria pe o libertate totală! Pentru iubitorii de stil loft și industrial recomandăm forma cubică foarte interesantă, care va sublinia stilul grădinii dumneavoastră. Pentru cei care preferă soluțiile mai clasice, un ghiveci rotund tradițional va fi perfect. Dacă nu vreți ca acoperitoarea de plante să se învecineze direct cu dalele terasei sau ale trotuarului, alegeți un model cu picioare mici. Ele nu perturbă armonia întregii mase, dar oferă o bucată de spațiu deasupra solului și facilitează deplasarea.

Ghivece de terasă

Oferta noastră largă deschide o serie de posibilități de design – nu numai pentru grădină! Modelele înalte, plasate în fața intrării în casă din prag, vor adăuga eleganță cu o ușoară notă de extravaganță. Ghivecele din Corten sunt, de asemenea, potrivite pentru terasă – în special cele mai mici, dar cu o formă atrăgătoare. Aceste modele vor deveni un decor incredibil pentru orice terasă, fără a o copleși sau a ocupa prea mult spațiu. Ghivecele de același model, dar cu înălțimi sau mărimi diferite, vor crea un pat de flori armonios și coerent, care va înfrumuseța proprietatea dumneavoastră ca o sculptură modernă.