Suporturi pentru biciclete

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 24 de rezultate

Suporturi pentru biciclete

Din ce în ce mai mulți locuitori ai orașelor renunță la deplasările zilnice cu mașina sau cu mijloacele de transport în comun, care sunt adesea asociate cu statul în picioare în ambuteiaje, ceea ce necesită mult timp. Cu toate acestea, putem observa că deplasarea cu bicicleta devine din ce în ce mai populară. Din ce în ce mai des, oamenii tratează bicicleta ca pe un vehicul de bază pe care îl folosesc pentru a merge la școală, la serviciu sau la cumpărături. Nu e de mirare! Este un mijloc de transport ieftin, ecologic și sănătos. Prin urmare, din cauza numărului de bicicliști în continuă creștere, sunt necesare suporturi pentru biciclete în spațiile urbane și publice.
În plus, mulți oameni aleg două roți și pentru petrecerea timpului liber. De aceea, suporturile pentru biciclete nu trebuie să se găsească doar în birouri, universități sau magazine. Merită să le amplasați și în parcuri, piețe sau piețe, pentru a face cu ușurință o pauză în timpul unei plimbări duminicale cu copiii. De asemenea, merită să vă asigurați că există suficiente locuri de parcare în aer liber sau în spațiile de depozitare a bicicletelor dintr-un bloc de locuințe, astfel încât fiecare rezident să își poată lăsa bicicleta fără probleme.

Parcare pentru biciclete

Suporturile de biciclete spiralate în serie sunt unul dintre cele mai versatile tipuri. Acestea sunt potrivite atât pentru parcarea pe o singură față, cât și pentru parcarea pe două fețe – totul depinde de modul în care este amplasat raftul. Mai mult, un astfel de suport poate fi montat atât pe sol, cât și pe perete. Depinde pur și simplu de spațiul disponibil. Rafturile spiralate sunt modele modulare și cu mai multe poziții. Prin urmare, acestea sunt ideale pentru utilizarea în zonele în care este nevoie de spații de parcare pentru biciclete suficient de mari.
Acestea sunt potrivite pentru parcuri, magazine mari și centre comerciale. Standul în formă de arc ar trebui să fie amplasat și în școli. În acest caz, bicicleta este atașată de roată, astfel încât chiar și bicicletele pentru copii mici pot fi plasate cu ușurință pe suport. De asemenea, acestea vor fi utile în apropierea unei universități sau a unui cămin, deoarece un procent semnificativ de bicicliști sunt studenți. Standul în spirală este un model excelent pentru cartierele de locuințe. Ocupă un spațiu relativ mic în fața clădirii, dar poate oferi locuri de parcare pentru un număr semnificativ de vehicule pe două roți.

Comoditate pentru biciclist, siguranță pentru bicicletă

Unul dintre cele mai populare tipuri sunt rafturile cu un singur U. Acestea sunt de obicei realizate din țeavă, uneori din profil de oțel. Acesta este unul dintre cele mai convenabile tipuri de suport pentru bicicliști, deoarece vehiculul este prins de balustradă prin intermediul cadrului. Cu toate acestea, ele sunt potrivite pentru fixarea a numai două biciclete. Din acest motiv, acestea sunt potrivite pentru locurile în care nu sunt parcate multe biciclete. Acestea sunt ideale pentru a fi instalate în diverse puncte din oraș și de-a lungul pistelor pentru biciclete. Acest lucru le va permite bicicliștilor să se oprească într-o anumită locație, fără să se îngrijoreze de bicicleta lor.
Atunci când alegeți un suport pentru biciclete, trebuie să luați în considerare mai mulți factori. În primul rând, trebuie să fie funcțional și comod de utilizat, dar și durabil și rezistent atât la condițiile meteorologice, cât și la deteriorări și distrugeri mecanice. Un material de construcție solid, în plus față de lacăte, cabluri, dispozitive de securitate și elemente de fixare, poate crește siguranța bicicletelor parcate împotriva furtului. De aceea, merită să pariați pe standuri practice din oțel inoxidabil sau galvanizat.