Suporturi lemne semineu

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Suporturi lemne semineu

O seară rece afară, un foc care pocnește în șemineu și un ceai fierbinte cu aromă de portocale și scorțișoară… Mulți oameni ar folosi astfel de cuvinte pentru a descrie o zonă caldă și confortabilă de confort și relaxare în timpul lunilor de toamnă și de iarnă. Ceea ce lipsește din tabloul perfect este o sobă confortabilă cu lemne, astfel încât să puteți adăuga în orice moment la focul care se atenuează fără a deranja ordinea.
Primăvara și vara, o grădină cu un șemineu în aer liber sau cu o vatră de focar preia rolul de loc de întâlnire și de divertisment. Ne adunăm în jurul lui pentru focuri de tabără și petreceri care durează până în zori. Pentru a menține flăcările aprinse până dimineața, trebuie să avem o rezervă de bușteni la îndemână în permanență. În acest caz, rafturile din lemn sunt utile pentru a aduce organizare și ordine în casa și curtea dumneavoastră.

Rafturi pentru șemineu

Toată lumea își dorește ca sufrageria să fie ordonată în permanență. Norocoșii care dețin un șemineu cu lemne trebuie să se ocupe de acest aspect în două moduri. O grămadă de bușteni doborâți și scoarță, crengi, bețe și rumeguș împrăștiate pe podea pot face o adevărată mizerie! În plus, lemnul așezat direct pe podeaua din sufragerie poate zgâria și deteriora podeaua. Prin plasarea unui suport special pentru lemne de foc lângă șemineu, puteți păstra cu ușurință lemnele de foc în ordine și vă puteți proteja podeaua de deteriorări. În plus, designul său deschis prezintă frumos lemnul natural, care va deveni un decor al interiorului dvs. Acest lucru ne va permite să ne bucurăm de căldura și strălucirea focului fără griji. O soluție foarte practică și de design este alegerea unui suport cu raft. Pe el puteți așeza accesoriile pentru șemineu, cum ar fi lemnele, chibriturile sau o măturătoare. Standurile noastre de casă au un stil simplu, minimalist și modern, care pune în valoare frumusețea naturală a lemnului.

Standuri de grădină

Cea mai bună soluție pentru exterior sunt standurile din oțel Corten, foarte la modă în ultimul timp și apreciate de designeri și arhitecți. Durabil și rezistent la intemperii, acest material este ideal pentru expunerea în aer liber. Este, de asemenea, foarte atractivă din punct de vedere decorativ: culoarea sa neregulată, brun-ruginie, se armonizează foarte bine cu materialele naturale, cum ar fi lemnul. În plus, un foc aprins va accentua și mai mult culoarea interesantă a standului. Modelul de exterior, amplasat în grădină sau pe terasă, nu numai că își va îndeplini perfect funcția practică, dar va deveni și un decor extraordinar al curții noastre. Combinat cu o vatră de design, va crea un decor de grădină original și armonios.

Un loc pentru lemne de foc

Lemnele de foc necesită o zonă de depozitare proprie și adecvată. Dacă alimentarea cu aer este întreruptă, lemnul nu se va usca în mod corespunzător și va fi greu de ars. O sobă de șemineu asigură o circulație optimă a aerului și o ventilație a buștenilor, care este limitată dacă lemnele de foc sunt așezate direct pe sol sau sprijinite de un perete. Menținerea circulației aerului și asigurarea unei uscări corespunzătoare a buștenilor este esențială pentru a ne bucura de un foc care pâlpâie vesel și nu de un nor de fum acru.