Picioare pentru mese

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 74 de rezultate

Picoare pentru mese

Masa este o piesă de mobilier indispensabilă pe care o folosim pentru activitățile zilnice cum ar fi servirea micului dejun, cina sau poate servi în calitate de birou. De asemenea, creează un spațiu pentru întâlniri cu familia sau prietenii. Suntem bucuroși să ne așezăm la masă cu cei dragi, distrându-ne bine cu ei. Și, deși se pare că blatul de masă îndeplinește cea mai importantă funcție, atunci când căutăm o masă unică, acordăm atenție mai întâi picioarelor. De ce? Pentru că ele sunt elementul decorativ! Prin urmare, picioarele mesei determină dacă piesa de mobilier selectată este adecvată stilului camerei, precum și dacă aceasta completează interiorul și subliniază caracterul său individual. Majoritatea dintre noi alegem o masă potrivită nu numai pentru amenajarea interioară, ci și să se asorteze cu alte piese de mobilier. Dacă vă concentrați pe un aranjament complementar al camerei, merită să completați masa cu scaune. Când căutați masa perfectă, merită să vă gândiți dacă o piesă de mobilier cu două materiale complementare nu va fi o soluție mai interesantă și completă.

Un singur picior – multe posibilități

Picioarele metalice pentru mese sunt piese cărora merită să atrageți cu siguranță atenția. Le puteți asorta cu ușurință la diferite tipuri de blaturi de masă – din lemn, sticlă sau plastic. Puteți îmbrăca un singur model în întreaga cameră, obținând astfel o amenajare armonioasă și coerentă a camerei. Cu toate acestea, dacă vă plac soluțiile neobișnuite, puteți alege mai multe modele pentru o singură masă. În acest fel, veți obține o piesă de mobilier original și unic.Datorită acestui fapt, masa cu picioare metalice poate deveni un decor modern al sufrageriei sau bucătăriei. Această soluție poate fi implementată în birouri și săli de conferințe.

Metalul garantează durabilitatea – un picior de masă din metal nu va rezista doar ani de zile, dar va ține și blatul mesei și tot ceea ce este pe el fără probleme. În plus, modelele noastre sunt disponibile în multe forme originale: de la minimalist, la decor delicat, la opere de artă rafinate. Datorită acestui fapt, veți găsi picioare care se potrivesc perfect stilului interiorului dvs.: loft, clasic sau provensal.

Picioare pentru mese metalice

Instalarea unor picioare metalice separate este o soluție excelentă, dacă comandați un blat de lucru din lemn natural de la un tâmplar. Prin combinarea acestor două materiale nobile, veți obține un mobilier clasic atemporal într-o ediție modernă. Mai mult, picioarele de masă separate sunt utile și pentru persoanele care doresc să dețină o piesă de mobilier cu un blat de masă în formă neregulată. Ovală, trapezoidală sau poate o masă rotundă? Puteți înșuruba picioarele selectate pe blat sub orice formă! Sau poate sunteți de proiectare masa de desen de vis, care servește nu numai ca un spațiu de lucru, dar, de asemenea, vă exprimă? Atașarea picioarelor moderne și de design pe blatul mesei va face cu siguranță piesa de mobilier unică.
Mai mult decât atât, trebuie de subliniat faptul ca oțelul nu este doar un material nobil, dar, de asemenea, durabil. Cu siguranță, picioarele metalice de înălțime standard vor fi o bază solidă și un suport. Cu siguranță vor suporta greutatea blatului și tot ce puneți pe el. Indiferent dacă podeaua dvs. este acoperită cu parchet, panouri sau pardoseli cu gresie – metalul va arăta excelent pe orice fundal.