Lămpi de gradină

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Lămpi de gradină

Planificarea iluminatului exterior este o adevărată provocare. Nu numai că trebuie să fie funcțional și practic, dar trebuie să lumineze frumos calitățile proprietății dumneavoastră. De aceea, luminile de grădină care vor fi plasate pe terenul dvs. trebuie să fie alese cu atenție. Dacă vă iluminați grădina în mod corespunzător, cu un joc abil de lumini și umbre, veți crea o atmosferă unică, atmosferică. Serile de vară pe terasă, cinele romantice în aer liber sau petrecerile în grădină cu familia și prietenii vor avea o atmosferă complet diferită.
Cu toate acestea, atunci când alegeți lămpi pentru grădina dvs., nu vă uitați doar la frumusețea lor. Este foarte important ca corpurile de iluminat să fie impermeabile, rezistente la intemperii și să aibă un grad de protecție (IP) suficient de ridicat, care ar trebui să fie de cel puțin 44. Merită atenție ca acestea să fie galvanizate, din oțel inoxidabil sau Corten. Lămpile de stâlp solide nu numai că vor deveni o decorare a grădinii dvs., dar vă vor servi mulți ani, indiferent de condițiile meteorologice predominante.

O sursă practică de lumină

Lămpile de exterior bine selectate și poziționate vă ajută considerabil în viața de zi cu zi. Amplasate de-a lungul aleii de acces, acestea facilitează intrarea sau ieșirea din garaj. De asemenea, merită să iluminați trotuarul și intrarea în casă. În acest fel, nu va trebui să vă căutați cheile pe întuneric. De asemenea, puteți amplasa lămpi în picioare de-a lungul aleilor din grădină. Acest lucru vă va permite să vă deplasați cu ușurință pe proprietate după lăsarea întunericului, fără ca cineva să vă calce pe gazonul bine îngrijit. Sunt, de asemenea, excelente ca lumini pentru terasă sau foișor. Acest lucru vă va permite să petreceți timp afară până târziu în noapte. Dacă sunteți fericitul proprietar al unei piscine, iluminarea imediata vecinătate a acesteia vă va permite să vă bucurați de înot chiar și după lăsarea întunericului.
Desigur, iluminatul de grădină nu este util doar atunci când petreceți timp în curtea din spate. Dacă sunteți acasă seara, cu luminile aprinse, nu puteți vedea ce se întâmplă în grădină. Dacă amplasați lumini în interior, acestea vă vor lumina proprietatea și vă puteți simți mai în siguranță.

Un efect orbitor

Lămpile de grădină nu sunt practice doar pentru a vă ilumina terenul. De asemenea, acestea pot adăuga o notă de frumusețe proprietății dvs., amestecându-se cu diversele elemente de pe proprietatea dvs. Le puteți folosi pentru a ilumina plantele, florile sau arbuștii speciali din straturile sau straturile de flori. Acestea vor scoate în evidență întunericul și vor fi un element natural uimitor. Dacă aveți sculpturi sau statui pe terenul dvs., iluminarea lor cu atenție este esențială! Este suficient să plasați o sursă de lumină pentru a crea un efect uluitor.
Mai mult, iluminatul peisagistic elegant vă poate decora grădina în sine. Alegeți doar luminile de stâlp care se potrivesc caracterului proprietății dumneavoastră. Puteți opta pentru modele moderne sau clasice. Cu toate acestea, nu uitați să alegeți cel mai eficient sistem de iluminat din punct de vedere energetic și de lungă durată. În acest caz, iluminatul cu LED-uri funcționează cel mai bine. Lămpile cu LED-uri sunt o modalitate modernă și rentabilă de a oferi o instalație de iluminat extraordinară pentru grădina dumneavoastră!