Oglinzi decorative

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Oglinzi decorative

Există elemente fără de care nu ne putem imagina o amenajare completă a locuinței. Acestea sunt universale și sunt la fel de populare de ani de zile în aproape toate latitudinile. Oglinzile de perete suspendate aparțin cu siguranță acestui grup. Acest element simplu și practic ne ușurează foarte mult viața de zi cu zi. Ne permite să avem grijă de aspectul nostru fizic și de garderoba noastră – o privire rapidă la reflexia noastră în oglindă ne poate asigura că suntem gata să ieșim. De asemenea, panoul suspendat completează și decorează frumos orice interior în care este amplasat. Suprafața sa difuzează frumos razele de lumină, luminând încăperea și, prin reflectarea luminii, îi conferă mai multă luminozitate. În plus, aceasta mărește optic camera. În plus, oglinzile de perete ocupă puțin spațiu, iar instalarea lor nu provoacă nici cea mai mică dificultate.

Oglinzi pentru baie

O cameră pe care nu ne-o putem imagina fără oglindă este baia. La urma urmei, în fiecare zi, oamenii aplică creme, se bărbieresc, își schimbă lentilele sau se machiază. Oglinzile de baie sunt esențiale – privirea imaginii reflectate în sticlă face ca toate aceste activități să se desfășoare rapid și fără probleme. De obicei, le agățăm pe perete deasupra chiuvetei și plasăm un raft de baie sub oglindă pentru a avea mereu la îndemână toate lucrurile esențiale. Modelele cel mai des alese pentru această cameră sunt caracterizate de o formă simplă, geometrică.  În acest caz, funcția utilitară prevalează asupra celei decorative. Merită să plasați lângă el un suport pentru prosoape sau un model de tavan. Acestea sunt forme originale ale unui cuier clasic, care, dacă sunt alese în aceeași culoare cu oglinda, vor crea un aranjament armonios în baie cu aceasta.

Alegerea rotundă

Cea mai populară formă pentru oglinzi este cu siguranță cercul. În ciuda simplității sale, este forma perfectă! Această formă necomplicată vă oferă o mulțime de posibilități de creativitate atunci când vine vorba de decorarea cadrului. Începând de la cea mai simplă formă, ușor asimetrică, și terminând cu un traforaj lucrat cu artă – forma circulară a foii se va armoniza perfect cu orice cadru. Oglinzile rotunde cu rame sunt atemporale și își vor găsi locul în orice stil – de la mansardele austere, prin Provence delicată, până la Orient sofisticat. Nu-ți vei putea lua ochii de la ei!

Oglinzi decorative

Oglinzile cu rame deschid un număr imens de posibilități decorative – la urma urmei, oglinzile nu sunt doar pentru a privi! Atunci când alegeți modelul perfect pentru interiorul dvs., nu trebuie să vă limitați la cercul sau dreptunghiul clasic. Un panou cu ramă neagră, cu o formă interesantă, geometrică, va sublinia perfect un interior industrial. Pe peretele din hol merită să atârnați o oglindă mare cu un model. O oglindă clasică, dar într-o ramă decorativă, aurie, se va potrivi perfect într-o cameră de zi luxoasă. Un model mai mic merită agățat în dormitor deasupra măsuței de toaletă, mai ales dacă folosiți de obicei o oglindă în picioare acolo. Suprafața de agățare va fi întotdeauna la înălțimea și unghiul potrivit, ceea ce nu se poate întâmpla în cazul oglinzilor care stau pe picioare scurte. Acest tip de oglindă are, de asemenea, tendința de a se răsturna și de a se sparge – o oglindă de perete nu vă va aduce această nenorocire!