Garduri

Noutăți

Numărul de filtre active

Afișez 1 - 25 din 648 de rezultate

Garduri

Garduri metalice sunt din ce în ce mai preferate de proprietarii de case, deoarece îmbina rezistenta în timp, securitatea sporita. Acestea sunt necesare în jurul oricărei proprietăți, în special a proprietății private. Este o problemă prioritară pentru familiile cu copii, în special pentru cei care iubesc jocurile active în aer liber. O importanta majora pentru proprietarii de animale de companie. Merită de mentionat faptul că, un gard decent din material durabil crește semnificativ valoarea întregii proprietăți. În prezent, gardurile metalice devin din ce în ce mai populare, care nu numai că sunt egale, ci chiar depășesc, cu utilitatea lor, gardurile din lemn sau din piatră. În primul rând, sunt mult mai rezistente la influența condițiilor meteorologice. Oțelul nu se fisurează, nu se estompează și lacul nu se desprinde. Mai mult, o galvanizare suplimentară împiedică corodarea metalului. Elementele individuale ale gardului sunt atât de ușoare încât transportul și asamblarea lor nu sunt problematice. Datorită ofertei noastre largi, veți finaliza nu numai întregul gard, ci și toate barierele și balustradele, creând un aranjament exterior frumos și consistent al proprietății.

Garduri și panouri metalice

Dacă doriți să asigurați o protecție solidă a proprietății dvs. vă oferim o gama larga de garduri și panouri care, conferă o senzație elegantă prin stiluri si texturi, nu alegeți un gard din materiale perisabile ușor de deteriorat. Prin urmare, merită să optați pentru un sistem solid de panouri, care nu numai că va defini limitele parcelei, ci va fi și un adevărat obstacol pentru persoanele terțe sau animalele de companie a acestora. Elementul de bază al unui astfel de gard sunt panourile sau garduri de panouri care formeaza întregul gard. Puteți alege modele în urmatoarele trei dimensiuni disponibile sau puteți solicita un produs personalizat în conformitate cu necesitățile dvs.

În timp ce gardurile metalice pot face parte doar dintr-un gard, puteți pune panourile oriunde doriți: pe terasă, balcon sau chiar ca balustradă la scările de la intrare! Este o idee excepțională să alegeți același model de panouri metalice, avand in vedere aspectul care se va completa armonios.

Porți și portițe pietonale

La proiectarea unui gard, puteți omite porțile de intrare și portițele pietonale! Ele nu sunt doar intrare, dar cartea de vizită a întregii proprietăți. Vă recomandăm să alegeți ambele elemente în același model pentru a menține un caracter uniform și armonios. Modelele noastre pot fi utilizate cu panouri metalice, cât și cu un gard realizat dintr-un alt material, cum ar fi lemnul sau piatra. Puteți opta pentru o poartă glisantă sau sistem de gard cu dublu fir. Alegerea dvs. depinde doar de preferințele dvs. personale și de natura parcelei, deoarece toate desenele sunt disponibile în două tipuri. De asemenea, fiecare dintre porți este disponibilă în două tipuri: deschidere în stânga sau în dreapta. Mai mult, oferim trei dimensiuni diferite, astfel încât să puteți găsi alegerea perfectă pentru gardul dvs. Amintiți-vă, totuși, că atât poarta de intrare, cât și poartă pietonală trebuie să se deschidă spre interiorul proprietății, nu spre drum!

Design

De asemenea, nu uitați că și aspectul vizual contează întotdeauna! De aceea, oferim o gamă largă de modele, unde fiecare dintre dvs.să își poată găsi designul care se va potrivi perfect cu aspectul întregii proprietăți. Toate elementele de garduri sunt realizate cu cea mai mare atenție la detalii și tăiate folosind o tehnică laser precisă. De asemenea, există posibilitatea de a vopsi într-una din cele cinci culori disponibile: negru, alb, maro, grafit sau antracit. De asemenea, puteți opta pentru elemente nevopsite, acoperite doar cu un strat de zinc. Datorită acestui fapt, vă veți personaliza gardul. Merită de subliniat faptul că metalul este un material care practic nu iese din modă niciodată. Aceasta este o caracteristică foarte importantă – deoarece, acesta va fi utilizat mai mulți ani!