Suporturi şerveţele

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Suporturi şerveţele

Când auzim cuvântul “decorare a mesei”, ne vin imediat în minte anumite grupuri de produse. Acestea sunt, de obicei, flacoane cu flori, sfeșnice, aranjamente de masă elegante sau fețe de masă frumoase. Cu siguranță că nu mulți dintre noi ar numi șervețelele ca fiind prima noastră asociere. Destul de greșit! Suporturile noastre pentru șervețele nu sunt doar utile, ci și accesorii decorative pentru masă. Puteți pune unul sau mai multe șervețele decorative într-un astfel de suport și puteți crea un decor de masă interesant. Acestea sunt produse a căror formă interesantă vă va decora cu siguranță masa și vă va îmbogăți serviciul de masă.

Bineînțeles, acest obiect mic este, de asemenea, foarte practic. Acesta va conține un număr mare de șervețele obișnuite, aducând curățenie, ordine și ordine la masă. Suportul pentru șervețele ocupă puțin spațiu pe masă și îl puteți da cu ușurință altcuiva, astfel încât nimeni să nu piardă accesul la șervețele. Un alt plus: orice dimensiune de șervețel se potrivește cu suporturile noastre de șervețele.

Avem un număr mare de modele disponibile. În plus, puteți alege și culoarea suportului de șervețele. Astfel, veți găsi cu siguranță un model care se potrivește perfect cu decorul casei sau apartamentului dumneavoastră. Puneți-vă în valoare sufrageria sau bucătăria!

Întotdeauna la îndemână

Un suport pentru șervețele este un accesoriu minunat pentru casa ta. Este perfect pentru sufragerie sau camera de zi, unde va adăuga eleganță mesei. Se va dovedi util la toate micile dejunuri festive, la mesele de gală și la cinele fastuoase, când șervețelele sunt adesea folosite. Dacă sunteți gazda unei petreceri pentru prieteni, cu siguranță că aceștia o vor lua de multe ori. Distribuitorul de șervețele este, de asemenea, indispensabil în timpul tuturor sărbătorilor, zilelor de naștere și zilelor onomastice, când stăm la masă cu familia. Într-o astfel de situație, un număr mare de șervețele este indispensabil!

Bineînțeles, un suport practic pentru șervețele va fi foarte util și în fiecare zi, nu doar de sărbători! La urma urmei, toată lumea varsă ceva și, într-o astfel de situație, este bine să aveți la îndemână un șervețel pentru a șterge pata imediat. În acest scop, este întotdeauna o idee bună să aveți un șervețel convenabil pe masă. Acesta este un grup de produse care va fi cu siguranță util în orice sufragerie!

Un astfel de suport nu este util doar în sufragerie, ci și în bucătărie. Este întotdeauna util să aveți la îndemână un șervețel din țesătură, hârtie sau șervețel – la urma urmei, acesta este locul în care ne luăm adesea masa. Un suport de șervețele în formă de tacâmuri este ideal pentru bucătărie. Un suport pentru șervețele este o soluție mult mai estetică și mai convenabilă decât o rolă de hârtie de bucătărie, care cade adesea. În al doilea rând, acestea nu sunt produse care să aibă un aspect estetic plăcut.

În casele mobilate în stil clasic, porțelanul alb este foarte popular. Cu siguranță, un șervețel din acest material se potrivește perfect în interioarele tradiționale. Din păcate, un astfel de model nu va arăta bine în aranjamentele mai contemporane. Conform ultimelor tendințe, un suport de șervețele metalic, modern, este alegerea perfectă pentru interioarele de tip loft!

Un șervețel pentru toată lumea

Șervețelele metalice sunt de obicei asociate cu interioarele moderne. Bineînțeles, aceasta este cea mai corectă asociere. Modelele minimaliste de culoare neagră arată excepțional de bine în interioarele decorate în stil loft sau industrial. În acest tip de interior puteți paria și pe un șervețel modern cu un model hexagonal. Modelul cu decor în acest stil se va potrivi bine și în amenajările în stil scandinav. În acest tip de aranjament, va arăta deosebit de bine în alb.

Cu toate acestea, modelele moderne nu epuizează oferta noastră de șervețele! Dacă interiorul dvs. este decorat într-un stil clasic, alegeți un șervețel în stil retro, de exemplu, decorat cu traforaj. În plus, optarea pentru un șervețel simplu, fără decorațiuni, este întotdeauna o alegere sigură. Cu toate acestea, dacă vă plac decorațiunile interesante, decideți-vă asupra unui model cu o formă botanică.

Este important de menționat că toate șervețelele noastre sunt disponibile în cinci culori. Puteți alege între negru, alb, auriu, argintiu sau cupru. Puteți alege negru, alb, auriu, argintiu sau cupru pentru a vă asorta șervețelul cu decorul dvs. Negrul discret este o alegere perfectă pentru interioarele de tip loft, în timp ce argintiul este perfect pentru spațiile foarte moderne, iar auriul este o alegere evidentă pentru amenajările pline de farmec. Alege-ți idealul!

Șervețele metalice pentru restaurante

Un suport pentru șervețele este un produs practic nu numai pentru fiecare casă, ci și pentru unitățile de catering. Fără îndoială, un suport pentru șervețele este o piesă esențială pentru fiecare restaurant, cafenea, bar, hotel și companie de catering. Un suport pentru șervețele ar trebui să fie pe fiecare masă într-un restaurant elegant, astfel încât oaspeții să aibă întotdeauna șervețele la îndemână. Un model decorativ, traforat, este cel mai potrivit pentru restaurantele mobilate elegant. Decorarea practică a mesei va fi cu siguranță apreciată de clienți!

Un model foarte interesant, care imită vârfurile munților, va sublinia perfect decorul restaurantelor sau hotelurilor în stil Podhale. Dacă aveți un bar sau un pub, puneți câteva șervețele pentru clienți pe tejghea. Cu siguranță, un număr mare de șervețele este esențial într-un astfel de loc! Pentru unitățile cu stil casual și modern recomandăm șervețelele metalice, geometrice.

În plus, șervețelele metalice au avantajul față de modelele din ceramică, că sunt practic indestructibile. Chiar dacă este doborât de pe masă, nu va suferi nicio deteriorare. Produsele fabricate din metal sunt rezistente la contactul frecvent cu agenți de curățare și dezinfectanți, care, la urma urmei, are loc adesea în spațiile publice.

Decorare de masă coerentă

Suportul pentru șervețele este, fără îndoială, un element interesant de design interior. Este important ca aceasta să se potrivească nu numai cu designul sufrageriei sau al bucătăriei, ci și cu vesela pe care o aveți. Dacă porțelanul tău preferat este decorat cu un ornament auriu, alege un șervețel în această culoare! Vesela ta este alb clasic? Alegeți un model în aceeași culoare sau, dimpotrivă, optați pentru un negru contrastant. De asemenea, puteți alege un suport de șervețele în aceeași culoare cu tacâmurile argintii.

Vă întrebați cum să creați un decor armonios pentru bucătăria sau masa din sufragerie? Combină suportul de șervețele cu un suport decorativ de lumânări din metal în aceeași culoare! În acest fel, masa nu va fi o colecție de produse separate, ci un set coerent și o compoziție unitară. Cu siguranță vei reuși să găsești un suport de șervețele perfect, care să se integreze în amenajarea casei tale.

Șervețelele din oferta noastră, realizate din metal, sunt disponibile în cinci culori. Nuanțele disponibile sunt negru, alb, auriu, argintiu și cupru. În plus, puteți alege dintre multe modele frumoase în diferite stiluri. Fiecare dintre ele va conține cu siguranță un număr mare de șervețele. Așa că, fără îndoială, veți găsi modelul perfect printre suporturile noastre de șervețele!