Suporturi plante cățărătoare

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 51 de rezultate

Suporturi plante cățărătoare

Cultivarea plantelor la domiciliu devine din ce în ce mai populară și mulți oameni doresc să creeze efectul unei jungle urbane în apartamentul lor. Cu toate acestea, unele soiuri necesită o poziție special pregătită – un ghiveci obișnuit nu este suficient pentru ele! Speciile cățărătoare necesită cadre speciale pentru o dezvoltare adecvată. Datorită lor, nu numai că veți oferi plantelor condiții optime de creștere, dar veți obține și o decorare excelentă a interiorului. În acest fel, frumusețea naturală a plantelor va fi perfect pusă în valoare. O astfel de soluție este, de asemenea, foarte practică. Aceasta face ca îngrijirea și udarea plantelor să fie mult mai ușoară. Le puteți controla cu ușurință creșterea prin tăierea lăstarilor la înălțimea potrivită.
Suporții de alpinism montați pe perete oferă o bază solidă pentru a susține chiar și plantele mari.
În plus, am proiectat unele dintre spalierele noastre într-un mod modular. Acest lucru înseamnă că le puteți combina liber și le puteți modifica în funcție de necesități pentru a crea forme neregulate și abstracte. În acest fel, pe măsură ce planta crește, crește și suportul de sub ea!

Perete de cățărare

Dacă nu doriți să optați pentru un suport de perete, puteți alege un suport pentru ghiveci. Pur și simplu îl înfigeți în pământ pentru a le oferi cățărătorilor ornamentali spațiu pentru a crește corespunzător. În acest fel, chiar și speciile slabe și delicate se pot dezvolta sănătos și corespunzător, urcând pe scara decorativă. În plus, plantele crescute prea mult nu se vor rupe sub propria greutate. Dacă cultivați plante de balcon, puteți amplasa soiuri de plante cățărătoare pe spaliere, în ghivece care se sprijină pe pereții laterali. Acest lucru va crea o barieră verde, separând balconul dvs. de cele vecine. Acest lucru nu numai că vă va acoperi spațiul, dar vă va oferi și un aranjament neobișnuit cu pereți despărțitori verzi și decorativi.
Atunci când alegeți o bază pentru plantele care urmează să fie înfipte direct în pământ, merită să acordați atenție materialului utilizat. În ceea ce privește caracterul practic, suporturile metalice sunt câștigătoare în mod clar. Este un material rezistent la umiditate, iar acoperirea cu pulbere asigură că oțelul nu se va coroda. Plantele dvs. vor putea să se cațere pe ele fără nicio restricție!

Suporturi pentru plante de grădină

Scheletele pentru plantele de grădină trebuie să îndeplinească cerințe ușor diferite față de modelele de interior. În primul rând, acestea trebuie să fie foarte rezistente la condițiile meteorologice. Funcționează bine atât într-o grădină mare, cât și într-o parcelă mică. Cu ajutorul lor puteți separa părți ale grădinii, de exemplu, pentru copii, fără a pierde vizibilitatea. De asemenea, puteți folosi baze joase pentru a delimita un colț al grădinii pentru cultivarea legumelor. Dacă folosiți pereți despărțitori prea înalți în acest scop, este posibil ca plantele să nu primească suficientă lumină solară. Suporturile mici vă vor oferi spațiul de care aveți nevoie fără a obstrucționa plantele care cresc în straturi.
Suporturile noastre sunt, de asemenea, o modalitate interesantă de a separa terasa de grădină. În acest fel, puteți menține integritatea vegetației fără a fi separat de aceasta printr-un gard rigid. Treptele de cățărare, prevăzute cu fascine sau iederă, vor lega frumos spațiul terasei de gazonul verde sau de straturile de flori.

Dacă sunteți în căutarea unei pereți despărțitori înalte care nu numai că protejează, ci și decorează o parte selectată a parcelei dvs., consultați ecranele noastre de grădină!