Suporturi pentru ziare

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 18 rezultate

Suporturi pentru ziare

Cutii, organizatoare, dosare, coșuri – oamenii caută multe soluții pentru a face ordine în casele și apartamentele lor. Există o mulțime de produse de depozitare, dar cum rămâne cu ziarele și revistele? Dorim să le avem la îndemână, astfel încât să ne putem referi în orice moment la ceea ce ne interesează, în loc să trebuiască să ascundem revistele într-o cutie sau într-un coș. O soluție simplă este un suport de reviste în picioare! Acest obiect modest, dar elegant, va aduce organizare și ordine revistelor dumneavoastră, care nu se vor mai îngrămădi în dulap sau sub pat. Un suport pentru ziare este modul ideal de a vă depozita ziarele. Vă păstrează ziarele organizate și sortate în categorii, astfel încât să puteți găsi cu ușurință numărul pe care îl căutați. Puteți ajunge oricând la articolele care vă interesează și le veți avea mereu la îndemână! Puteți găsi cu ușurință informațiile de care aveți nevoie sau ofertele și chilipirurile care apar adesea în presă. În plus, titlurile sau problemele pot fi evidențiate în acest fel.

În plus, suportul de ziare combină două caracteristici importante pentru mobilier: nu numai că este foarte practic, dar este și un decor interesant! Dacă apreciați decorarea funcțională, un suport de ziare convenabil este un produs creat pentru dumneavoastră. Tipul de suport pentru ziare pe care îl alegeți depinde de dumneavoastră. Vă puteți decide asupra unui model simplu sau bogat decorat. În plus, puteți alege între negru, alb, auriu, argintiu sau cupru. Culoarea pe care o alegeți vă va accentua frumos spațiul.

Citire cu stil

Un suport de ziare este un accesoriu care își va găsi locul în orice stil arhitectural – trebuie doar să alegeți modelul și culoarea potrivită! Suporturile pentru ziare, realizate din metal, sunt disponibile într-o varietate de modele și stiluri, astfel încât acestea se potrivesc nu numai cu aranjamentele moderne. O opțiune ideală pentru interioarele mobilate în mod tradițional este suportul de ziare traforat, cu un design clasic. Materialul modern combinat cu designul retro va face cu siguranță ca interiorul dvs. să fie unic.

Gazetarii din metal se potrivesc, de asemenea, într-un spațiu mai modernist. Modelele cu o formă modernă sunt perfecte pentru interioarele loft și industriale. Acest tip de aranjament va fi cel mai bine completat de un suport de ziare negru și simplu, în conformitate cu tendințele predominante în aceste stiluri. Camerele moderne, cu un design mai original și futurist, vor fi completate de un model argintiu.

Gazetarul decorat cu arabescuri marocane va sublinia spațiul romantic și ușor oriental. Culoarea cuprului pune și mai bine în evidență acest tip de suport de ziare! Suportul cu o inscripție amuzantă va plăcea cu siguranță unui cititor cu un mare simț al umorului, care apreciază decorațiunile originale. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, cu siguranță vă va ușura depozitarea și sortarea titlurilor preferate!

Sala de lectură zburătoare

Unde plasați o revistă depinde de dumneavoastră! Datorită faptului că sunt produse ușoare, independente, le puteți schimba cu ușurință locația. Citiți adesea articole în dormitor sau aveți propriul colț de lectură în camera de zi? Sau depinde de preferințele tale actuale? Puteți muta revista în orice moment într-un alt loc! În acest fel, veți avea întotdeauna acces ușor la titlurile dumneavoastră preferate și veți putea accesa în orice moment informațiile de care aveți nevoie, cuprinse în articole interesante. În plus, este o idee bună să combinați un suport de ziare în picioare cu un suport, de asemenea din metal, într-o singură cameră. Acesta este un alt tip de decor care are multe avantaje practice! În cazul în care ambele echipamente sunt în aceeași formă (de exemplu, hexagon), vom crea un aranjament interior coerent și interesant. Merită, de asemenea, să le asortați culoarea.

Cu siguranță, calitatea unui produs este determinată nu numai de designul său, ci și de materialul din care este fabricat. De aceea merită să alegeți suporturi metalice pentru ziare! De ce? În primul rând, este mai ușor să păstrați ordinea între ziarele din ele, în comparație cu un coș de ziare moale. Bineînțeles, suporturile de ziare din lemn au și ele acest avantaj. Acestea sunt modele care se potrivesc bine cu interioarele în stil clasic. Cu toate acestea, un nomenclator metalic este cea mai bună alegere pentru aranjamentele moderne! În plus, acest tip de suporturi pentru ziare este mult mai ușor de păstrat curat datorită materialului folosit. În plus, culoarea lor nu se estompează cu timpul!

Sala de așteptare pentru ziare

Un suport de ziare în picioare este o soluție nu numai pentru casă. Este ideal pentru sălile de lectură și biblioteci, unde cititorii caută foarte des informațiile de care au nevoie în ziare. Desigur, aceste locuri au, de obicei, rafturi speciale pentru ziare, dar este o idee bună să plasați suportul pentru ziare în apropierea posturilor de lectură, astfel încât revistele să nu crească în grămezi pe birou sau pe blat. În plus, cu ajutorul unui suport de ziare puteți sorta cu ușurință revistele în diferite categorii. Este, de asemenea, un loc bun pentru a păstra revistele pe care le-ați citit deja. Din nefericire, cititorii nu își amintesc întotdeauna de pe ce raft au luat o anumită revistă și adesea pun ziarele în locul greșit. Dacă au la îndemână un suport de ziare în care pot pune ziarele, puteți evita aglomerarea rafturilor!

În plus, multe cafenele au un colț de ziar pentru clienți. Revistele și publicațiile periodice ar trebui să fie așezate pe un suport elegant și decorativ, care va sublinia caracterul unic al acestui interior. În acest fel, clienții pot accesa cu ușurință articole și alte tipuri de conținut care îi interesează. În plus, clienții bine citiți vor petrece cu siguranță mai mult timp în incintă! De asemenea, ar trebui să acordați atenție materialului, astfel încât echipamentul să fie ușor de curățat. În plus, puteți alege o culoare interesantă a nomenclatorului, astfel încât acesta să se potrivească și mai bine cu amenajarea spațiilor dumneavoastră.

Presa profesională

Unitățile de catering nu sunt singurul spațiu în care un suport de ziare va face o treabă excelentă. Foarte des, saloanele de coafură sau de înfrumusețare au la dispoziție o serie de reviste de specialitate și de marketing pentru ca clienții să se inspire din ultimele tendințe. Este o idee bună ca aceste reviste să fie aranjate frumos într-un suport de reviste, în loc să fie așezate în dezordine pe măsuța de cafea. Acest lucru va încuraja, fără îndoială, mulți clienți să apeleze mai des la presă. În plus, suporturile metalice pentru ziare sunt o completare elegantă pentru o varietate de stiluri de design. Dacă livingul tău este decorat în stil glamour, culoarea aurie a suportului de ziare va completa cu siguranță perfect aranjamentul!

De asemenea, sălile de așteptare din clinici sunt adesea aprovizionate cu diverse reviste pentru a face timpul de așteptare mai plăcut pentru pacienți. Situația aici este similară: este o idee bună să păstrați ziarele în ordine, astfel încât spațiul să arate elegant și profesionist. Prin urmare, alegeți un raft potrivit pentru depozitarea ziarelor. Suporturile de ziare cu o formă simplă, realizate din metal, sunt recomandate în special pentru acest tip de spațiu. În primul rând, este un material ușor de întreținut. În plus, designul lor universal nu va domina caracterul profesional al spațiului.