Suporturi pentru bijuterii

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 9 rezultate

Suporturi pentru bijuterii

Lanțuri, inele, brățări, cercei… Multe femei au o mulțime de bijuterii! Merită să introduceți ordine și curățenie în colecția dvs., pentru a nu pierde sau deteriora nimic din prețioasa dvs. colecție. În acest rol perfect sunt agățătorii de bijuterii. Acestea vă vor permite să controlați ornamentele, expunându-le în același timp frumos. Acestea vor fi plăcute ochiului tot timpul, și nu doar atunci când le purtați. În plus, veți avea întotdeauna la îndemână bibelourile preferate. Nu mai căutați frenetic prin cutii și sertare chiar înainte de ziua cea mare!
În plus, umerașul în sine poate fi un decor interesant pentru camera sau dressingul tău. Va fi cu siguranță un punct de atracție de unul singur, iar atârnat cu bijuterii frumoase va deveni decorul principal și unic al oricărei camere!

Rezolvați problema!

Există multe organizatoare de bijuterii. Cel mai tradițional tip sunt cutiile, lădițele și sicriele de diferite dimensiuni. Cu toate acestea, ele funcționează bine doar pentru a depozita inele, broșe sau cercei mici. Punând lanțuri sau pandantive într-un sicriu, acestea se zgârie și se încurcă între ele. Când încerci să le descâlcești, este foarte ușor să le rupi. În plus, lanțurile care nu sunt ținute drepte se pot rupe în curbe în timp. Agățarea lor pe un cuier decorativ va rezolva aceste probleme și le va proteja de deteriorare. Fiecare lanț va avea un spațiu propriu și va fi depozitat corespunzător, eliminând riscul de deteriorare sau de smulgere.

Element de basculare

Un cuier pentru bijuterii este o alternativă utilă la standurile populare. Atașat la perete, este stabil și sigur și, în același timp, nu ocupă mult spațiu pe masa de lucru. Nu există nici cea mai mică șansă de a-l răsturna – spre deosebire de un suport de bijuterii, care, din păcate, este ușor de răsturnat. Imaginează-ți ce mizerie ar face asta! Dacă aveți copii, păstrarea bijuteriilor pe un suport de bijuterii s-ar putea să nu se termine bine. Așezat pe un birou sau pe o măsuță de toaletă, acesta îi va încuraja cu siguranță pe cei mici să se joace cu bibelouri. Agățând-o suficient de sus, colecția dvs. prețioasă va fi ținută departe de îndemâna celor mai tineri membri ai familiei.