Sfeșnice

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 19 rezultate

Sfeșnice

Lumânările, prezente în cameră, creează o atmosferă deosebită în căminul nostru. Lumina lor caldă face din fiecare cameră instantaneu un spațiu confortabil și romantic. Pentru a vă bucura pe deplin de strălucirea acestora, aveți nevoie de sfeșnice care nu numai că vor păstra lumânările pe verticală, ci și vor proteja mobilierul de ceara care picură. Sfeșnice metalice sunt articole care combină armonios funcțiile decorative și funcționale.

Sfeșnic nu numai de sărbători

Aprindem lumânări în casă, în principal, în serile lungi de iarnă. De obicei, este în perioada Adventului și a Crăciunului, când începem să ne gândim să ne decorăm casa pentru acest timp extraordinar. Cu siguranță, nimic nu subliniază atmosfera Crăciunului mai mult decât flacăra caldă a lumânărilor reflectate în frumoasele bile de Crăciun. Merită să oferiți lumânări cu un cadru adecvat, pentru sublinierea și evidențierea acestui accesoriu într-un interior. Un sfeșnic de Crăciun în formă de înger, brad sau stea va fi perfect pentru acest rol. O idee interesantă și sigură este și un felinar de Crăciun. Există multe modele posibile și fiecare dintre ele este perfect pentru a face acest timp special de Crăciun mai plăcut și mai decorat.

Nu trebuie să căutați cu o lumânare

Să nu uităm că Sărbătorile de Crăciun este timpul să ne bucuram de lumina și căldura lumânări. Un cadru adecvat ne va permite să ne „jucăm cu focul” tot timpul anului! Sfeșnic modern va fi perfect pentru interioarele in stil loft sau spații industriale. De asemenea, recomandăm modele geometrice pentru acest tip de interior. Dacă vrem să oferim apartamentului nostru o notă de farmec, un sfeșnic decorativ va fi perfect pentru acest rol. Modelul de perete multi-braț este cu siguranță opțiunea cea mai neclară, și, prin urmare, va fi perfect pentru camere cu decor original eclectic.

Confort în utilizarea unui sfeșnic

Sfeșnic metalic este, fără îndoială, un element interesant al designului interior, dar mai presus de toate este un element de utilitate. În primul rând, ne protejează mobilierul împotriva stropilor de ceară și împotriva contactului cu focul. O cină romantică la lumina lumânărilor și-ar pierde cu siguranță farmecul cu o față de masă stropită cu ceară! De asemenea, vă permite să mutați cu ușurință și în siguranță lumânările noastre dintr-o cameră în alta. Dacă decideți să faceți o baie lungă și fierbinte în timpul unei seri relaxante la lumina lumânărilor, puteți muta cu ușurință lumânările din sufragerie în baie. Desigur, lumânările pot fi prezente in mod continuu! În acest spațiu, un sfeșnic încorporat cu siguranta poate fi utilizat, deoarece va proteja lumânarea de inundarea cu apă.